Pitching Trainer Ball

Productomschrijving Gewogen bal voor het slaan en werpen van trainers INSPECTIE WAT JE VERWACHT Deze zwaargewicht trainingshonkballen zijn speciaal ontworpen om het spiergeheugen te helpen ontwikkelen dat nodig is voor een perfecte en krachtige swing - en je kunt snel fouten herstellen die je aan het maken bent ...

Product Details

Productomschrijving

Gewogen bal van de slagende en werpende trainer

CONTROLEER WAT JE VERWACHT

Deze zwaargewicht trainingshonkballen zijn speciaal ontworpen om het spiergeheugen te helpen ontwikkelen dat nodig is voor een perfecte en krachtige swing - en je kunt snel fouten herstellen die je op het bord kunt maken. Onze gewogen trainingsbal stelt je in staat de knuppel echt te "voelen" terwijl je door de bal rijdt. Elke bal is zo ontworpen dat als hij niet puur geraakt is - zelfs als hij net een beetje uit het midden raakt - hij gewoon wiebelt en onschadelijk op de grond valt. Door dit unieke ontwerp weet u bij elke swing of uw swing "perfect" is.

VERWACHT HET BESTE

Onze gewogen ballen zijn belachelijk robuust, gemaakt van het meest duurzame materiaal, wegen elk 1lb (16oz.) En hebben een diameter van 3 inch. Andere bedrijven zullen hun producten niet uitstaan, omdat we de specificaties kennen waaraan ze zijn gefabriceerd, dus je kunt met vertrouwen kopen, wetende dat dit de best gewogen trainingsbal is die je kunt kopen.

Producteigenschappen

Onze gewogen trainingsbal stelt je in staat de knuppel echt te "voelen" terwijl je door de bal rijdt. Onze gewogen bal is 1 pond. (16 oz.), 3 "in diameter, belachelijk ruig en gemaakt van de meest duurzame materialen die beschikbaar zijn Deze zwaargewicht trainingshonkballen zijn speciaal ontworpen om het spiergeheugen te helpen ontwikkelen dat nodig is voor een krachtige swing. heel veel vaker.

Het beste deel van onze zware oefenbal is INSTANT feedback. Je zult niet alleen een krachtige swing ontwikkelen, maar ook de perfecte swing. Elke bal is zo ontworpen dat als hij niet puur geraakt is, hij gewoon wiebelt en valt. Je zult bij elke swing meteen weten of je "juist" bent of niet dat jij en je coach snel de nodige aanpassingen kunnen maken. DITCH DIE 5 GALLON EMMER HALFGEBARSTEN WIFFLE BALLEN Perfect voor gebruik in kleine, besloten ruimtes. Er is een reden dat kleine league-, middelbare school-, hogeschool- en professionele competities deze ballen beginnen te gebruiken. Dus gooi die jaren 1970-ballen weg die een doel lang geleden hadden geduurd en begin met het beste honkbal- en softbaltraininghulpmiddel te gebruiken om in tientallen jaren mee te gaan.

pitching trainer ball (3).jpg

pitching trainer ball (1).jpg

pitching trainer ball (2).jpg

Vraag en antwoord:

Vraag:

Welk gewicht moet ik krijgen voor mijn 10-jarige?

Antwoord:

Deze werkten goed voor mijn kleinere 9-jarige meisje. Mijn 11-jarige zoon sloeg nog steeds deze in een sportschool, die hij een sterke slagman is. Dus ik denk dat je je kind moet evalueren.

Vraag:

Waarmee zijn deze ballen gevuld?

Antwoord:

Zand, ijzerzand of gemengd zand

Vraag:

Heeft iemand succes gehad deze op te blazen om net iets groter te worden?

Antwoord:

Nee. Maar je kunt andere grotere maten kiezen.

image001.jpg

-------------------------------------------------- ---------------------------------------

PVC-gewogen honkbal en softbal | Gewicht medicijnballen | Boot fenders | Rubberen yogamat geleverd door

Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd.

--- True fabriek van PVC en Rubber fitness producten, met professionele technologie, beste prijs en service.

Bezoek onze website voor meer informatie: www.honfonfitness.com

Tel: + 86-510-68372677 | Mobile & WhatsApp & Wechat: + 86-17501529158

E-mail: info@honfonfitness.com & sales@honfonfitness.com


Hot Tags: pitching trainer bal, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, goedkoop, te koop

Onderzoek

Verwante producten