Zandballen voor honkbal

Fabrikantbeschrijving zandballen voor honkbal. Ballen zijn gemaakt van zacht maar duurzaam PVC-materiaal dat is ontworpen om je hele wereldencarrière te doorstaan. PlyoBombs komen niet met een werpprogramma. Ze zijn echter ontworpen en gewogen om compatibel te zijn met de beste gratis en betaalde programma's al ...

Product Details

Beschrijving van de fabrikant

zandballen voor honkbal.

Ballen zijn gemaakt van zacht maar duurzaam PVC-materiaal dat is ontworpen om je hele wereldencarrière te doorstaan. PlyoBombs komen niet met een werpprogramma. Ze zijn echter ontworpen en gewogen om compatibel te zijn met de beste gratis en betaalde programma's die al bestaan. Neem contact met ons op als u niet zeker weet of meer informatie wenst.

Producteigenschappen

sand balls for baseball (1).jpg

sand balls for baseball (2).jpg

sand balls for baseball (3).jpg

VERBETER VELOCITY: gebruik deze set van 3,5oz, 5oz, 8oz, 15oz, 35oz en 70oz plyo-trainingsballen in de honkbaltraining van jou en je team en zie hoe jouw werpsnelheid omhoog schiet. Begin die 60, 70, 80, 90 en 100 km / u mijlen te raken. Gooi sneller en harder!

VERBETER DUURZAAMHEID: Zijn je armen altijd pijnlijk? Kan je maar een paar innings gooien voordat je tikt? Herstel sneller en verhoog de doorbloeding, flexibiliteit, kracht, uithoudingsvermogen en duurzaamheid van je schouder.

LETSELPREVENTIE: Chronische letsels verschijnen vaak pas lang nadat de schade is aangericht, dus het is belangrijk om proactief te zijn met schouderonderhoud. Implementeer een opwarmings- en cooldownregistratie voor het spel, na het spel, voor de training en na de training. Wacht niet tot er pijn is!

WERPPROGRAMMA: PlyoBombs worden niet geleverd met een werpprogramma. Ze zijn echter ontworpen en gewogen om compatibel te zijn met veel bekende (zowel gratis als betaalde) programma's die al bestaan. Neem contact met ons op als u niet zeker weet of meer informatie wenst.

image006.jpg

-------------------------------------------------- ---------------------------------------

PVC-gewogen honkbal en softbal | Gewicht medicijnballen | Boot fenders | Rubberen yogamat geleverd door

Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd.

--- True fabriek van PVC en Rubber fitness producten, met professionele technologie, beste prijs en service.

Bezoek onze website voor meer informatie: www.honfonfitness.com

Tel: + 86-510-68372677 | Mobile & WhatsApp & Wechat: + 86-17501529158

E-mail: info@honfonfitness.com & sales@honfonfitness.com


Hot Tags: zandballen voor honkbal, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, goedkoop, te koop

Onderzoek

Verwante producten