Zand honkballen

Fabrikant Beschrijving zand honkballen, gewogen honkballen / Softballs zijn de perfecte opleiding hulpmiddelen voor uw pitching en slaand praktijken. Neem de opleiding ballen naar de heuvel en zet ze aan het werk voor u - of u wilt uw pitching snelheid verhogen, verbeteren van uw beste slagman...

Product Details

Fabrikant beschrijving

zand honkballen, gewogen honkballen / Softballs zijn de perfecte opleiding hulpmiddelen voor uw pitching en slaand praktijken.

Neem de opleiding ballen naar de heuvel en zet ze aan het werk voor u - of u wilt uw pitching snelheid verhogen, verbeteren van uw beste slagman techniek of een betere, sterkere speler algemene geworden.

Bestel nu en ervaar de kracht van gewogen honkballen / Softballs in uw praktijken. U zal zeker voelen.

sand baseballs (1).jpg

sand baseballs (2).jpg

sand baseballs (3).jpg

VERBETERING VAN DE MACHT

Praktijk honkbal of softbal terwijl ze een sterkte-training op hetzelfde moment. De opleiding bal bezighoudt essentiële spieren voor pitching en batting, met inbegrip van de schouders, onderarmen en polsen.

VERBETEREN SNELHEID

De zware aard van de bal 1-pond opleiding zal de conditie van uw spieren aan te passen aan de toegenomen gewicht tijdens het oefenen met het. Bekijk uw foute en raken snelheid skyrocket wanneer u naar de standaard bal terugkeren. Doorhalen van het beslag of de bal huis met gemak slam!

TECHNIEK VERBETEREN

Herhaald gebruik van opleiding bal tijdens de oefening zal stimuleren spier geheugen op formulier, zodat u uw werpen, gooien en slaand techniek sneller dan bij gebruik van een standaard bal beheersen. Het gewogen karakter van de bal, wordt foutieve schommels direct herkend, waardoor de bal een perfect hulpmiddel voor formulier correctie opleiding.

DUURZAAM EN COMFORTABEL

De robuuste 1-pond, 3-inch diameter gewogen bal is gemaakt te verduren veel hits, schommels en aanvoer.

HANDIG EN VEILIG OM TE OEFENEN OVERAL

Wordt geleverd met een emmer, waardoor het handig om met u overal. Uw swing oefenen zonder zorgen te maken over de veiligheid van de ruimte om je heen. De gewogen opleiding bal reist slechts een kleine afstand, waardoor het aan slag rond, zelfs in beperkte gebieden volledig veilig.

Functies van het product

VERBETEREN de macht: De praktijk honkbal en Softbal terwijl ze een sterkte-training op hetzelfde moment. Gewogen bal bezighoudt spieren van de voorarm, schouder en pols tijdens pitching en slaand boren.

VERBETEREN snelheid: Versterken gooien en het raken van de snelheid en afstand. Staking van de catcher uit, en slam de bal thuis.

IMPROVE techniek: Herhaald gebruik stimuleert spier geheugen voor perfecte pitching en slaand techniek. Gewogen soort bal helpt direct aan foutieve vorm. VEILIG om te oefenen overal: Swing weg zonder zorgen te maken over de veiligheid van de omgeving. Robuuste 1-pond opleiding bal reist slechts een kleine afstand, het maken van beperkte gebieden aanvaardbaar voor training.

image006.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------

PVC gewogen honkbal en Softbal |Gewicht geneeskunde ballen|Boot spatborden|Rubberen Yoga MatKopen van

Wuxi Honfon sport en Fitness Co., Ltd.

---Waar fabriek van PVC en Rubber producten van de fitness, met professionele technologie, beste prijs en service.

Bezoek onze website om te zoeken naar meer anderen:www.honfonfitness.com

Tel: +86-510-68372677|Mobiele en WhatsApp en Wechat: +86-17501529158

E-mail: info@honfonfitness.com en sales@honfonfitness.com


Hot Tags: zand honkballen, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, goedkoop, te koop

Onderzoek

Verwante producten