Gewogen ballen voor softbal

Fabrikant Beschrijving Bouw een Hoofdklasse-swing door te trainen voor zowel contact als power. Deze gewogen ballen voor softbal zullen een slagman creëren die harder door de zone zwaait met consistentie. Ontworpen om batters te helpen om solide contact te leren en goed te volgen, deze ballen zijn 3.5 ...

Product Details

Beschrijving van de fabrikant

Bouw een Hoofdklasse-swing op door te trainen voor zowel contact als power. Deze gewogen ballen voor softbal zullen een slagman creëren die harder door de zone zwaait met consistentie. Ontworpen om batters te helpen om stevig contact te leren en een goede follow-through, deze ballen zijn 3,5 inch in diameter en losjes gevuld met zand. Met de praktijk ontwikkelt een slugger's swing een sterke afwerking die door de bal snapt, wat betekent dat de snelheid van de vleermuis tijdens het contact groter is. Met elk 15 gram zijn deze duurzame gereedschappen bestand tegen de zwaarste training, zodat u zich kunt concentreren op het verbeteren van uw spel.

weighted balls for softball (1).jpg

weighted balls for softball (2).jpg

weighted balls for softball (3).jpg

Producteigenschappen

VERBETER CONTACT Vierkant contact met de bal is een sleutel tot slaan. Deze tools helpen de slagmannen omdat ze benadrukken waar ze de bal correct moeten raken. Juist geslagen ballen zullen vliegen vergeleken met een Mishit die bijna nergens heen gaat. Rechtstreeks je slag beoordelen EXPLODE VIA DE BAL Wil je nog meer velden raken? Veel jonge balspelers voltooien hun schommels niet met snelheid door de bal. Bevestig dit met zware balboorijzers die van nature een beslag leren om harde sneden te nemen en door de bal te rijden. PAS UW GEVOEL AAN Instelbare zachtheid van de ballen is een essentieel kenmerk. Stimuleer deze ballen om je grip te oefenen tijdens het gooien. Of laat de lucht ontsnappen met een gewone bal die de naald opblaast om schade te voorkomen.

image006.jpg

-------------------------------------------------- ---------------------------------------

PVC-gewogen honkbal en softbal | Gewicht medicijnballen | Boot fenders | Rubberen yogamat geleverd door

Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd.

--- True fabriek van PVC en Rubber fitness producten, met professionele technologie, beste prijs en service.

Bezoek onze website voor meer informatie: www.honfonfitness.com

Tel: + 86-510-68372677 | Mobile & WhatsApp & Wechat: + 86-17501529158

E-mail: info@honfonfitness.com & sales@honfonfitness.com


Hot Tags: gewogen ballen voor softbal, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, goedkoop, te koop

Onderzoek

Verwante producten