Gewogen Softballs voor slaan

Gewogen Softballs Gewogen softballen voor het slaan kunnen de rand zijn die u nodig heeft om uw competitie te verslaan, of om een andere speler voor die startende roosterplek uit te schakelen. Het gooien van snelheid, wat betekent dat het moeilijker is om een softbal harder te gooien, is een kritische vaardigheid voor het succes van elke softbalspeler ....

Product Details

Gewogen Softballs

Gewogen softballen voor slaan kunnen de voorsprong zijn die je nodig hebt om je competitie te verslaan, of om een andere speler voor die startende selectieplek te verslaan.

Het gooien van snelheid, wat betekent dat het moeilijker is om een softbal harder te werpen, is een kritische vaardigheid voor het succes van elke softbalspeler. Dit geldt voor alle spelers, ongeacht de positie die wordt gespeeld, niet alleen pitchers en vangers. Het is ook waar voor zowel slowpitch- als fastpitch-spelers. Het is van vitaal belang voor elke speler om deze vaardigheid te ontwikkelen tot zijn / haar maximale potentieel.

weighted softballs for hitting (1).jpg

weighted softballs for hitting (2).jpg

weighted softballs for hitting (3).jpg

De wetenschap heeft bewezen dat training met ballen met ondergewicht en overgewicht de werpsnelheid van softbalatleten verhoogt.

Ons Softball Velocity Development Protocol, gebruikt met onze gewogen softbals, is de meest efficiënte en effectieve manier om het beste uit softbalspelers te halen.

Het gebruik van dit trainingsprogramma verbetert de prestaties van u en van elke speler in uw balclub, ongeacht de positie.

image006.jpg

-------------------------------------------------- ---------------------------------------

PVC-gewogen honkbal en softbal | Gewicht medicijnballen | Boot fenders | Rubberen yogamat geleverd door

Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd.

--- True fabriek van PVC en Rubber fitness producten, met professionele technologie, beste prijs en service.

Bezoek onze website voor meer informatie: www.honfonfitness.com

Tel: + 86-510-68372677 | Mobile & WhatsApp & Wechat: + 86-17501529158

E-mail: info@honfonfitness.com & sales@honfonfitness.com


Hot Tags: gewogen softballen voor slaan, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, goedkoop, te koop

Onderzoek

Verwante producten