Gewogen softballen voor pitchen

Gewogen zware trainingshonkballen en softballen voor pitchen Hit Harder voorwaartse oefeningen met gewogen slagtrainingballen zijn de meest effectieve oefening om een sterkere slagman te worden. Weighted Batting Training Balls bieden de optimale weerstand om de snelle twitch-spier te ontwikkelen ...

Product Details

Gewogen zware trainingshonkballen en softballen voor pitching

weighted softballs for pitching (1).jpg

weighted softballs for pitching (3).jpg

Hit Harder

Voorwaartse boormachines met gewogen slagtrainingballen zijn de enige meest effectieve oefening om een sterkere slagman te worden. Gewogen slagtrainingballen bieden de optimale weerstand om de snelle spiergroepen te ontwikkelen die in uw swing worden gebruikt, terwijl spiergeheugen op de juiste fundamentals wordt versterkt. Het is als het tillen van gewichten met je knuppel.

Train slimmer

Gewogen slagtrainingballen zijn ontworpen om hitters te leren de loop van de vleermuis door de bal te rijden en sterk door contact te eindigen. Gewogen slagballen bieden ook directe feedback over balaanvallen. Alleen zwaaien die door het midden van de bal rijden, vliegen naar voren, zwaaien over of onder het midden zullen "afvlakken" en geven direct feedback.

Verbeter sneller

Weighted Batting Training Balls kunnen overal worden gebruikt, ook binnenshuis. Nu heeft elke speler de mogelijkheid om dagelijks aan slagboren te werken. De beperkte vluchtcapaciteit van Balls stelt hitters in staat om volledige schommelingen te nemen zonder een net of een grote open ruimte nodig te hebben. Gewogen vleermuis-trainingsballen zijn perfect voor indoor-, achtertuin- of besloten warming-upgebieden tijdens toernooien.

image006.jpg

-------------------------------------------------- ---------------------------------------

PVC-gewogen honkbal en softbal | Gewicht medicijnballen | Boot fenders | Rubberen yogamat geleverd door

Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd.

--- True fabriek van PVC en Rubber fitness producten, met professionele technologie, beste prijs en service.

Bezoek onze website voor meer informatie: www.honfonfitness.com

Tel: + 86-510-68372677 | Mobile & WhatsApp & Wechat: + 86-17501529158

E-mail: info@honfonfitness.com & sales@honfonfitness.com


Hot Tags: gewogen softballen voor pitching, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, goedkoop, te koop

Onderzoek

Verwante producten