Huis > Kennis > Inhoud

11 honkbalveldregels bij honkbaltraining

- Apr 02, 2018 -

11 honkbalveldregels bij honkbaltraining

Het ontbreken van dergelijke kennis kan de pitching-prestaties verminderen en de kans op blessures vergroten. Als u de beste prestaties wilt hebben bij het werpen, moet u de resultaten van deze onderzoeken kennen op basis van sportwetenschap.

 

training baseball pitching.jpg

1. Om snelheid te werpen, zou pitching de snelheid en het tempo van het lichaam moeten benadrukken vanaf de werpplaat. (Het lichaam beweegt langzaam en de snelheid van de bal vertraagt natuurlijk.)

2. Concentreer je op het ontwikkelen van een soepele pitching-actie. Zodra de pitching soepel beweegt, zal de beweging van het lichaam soepel verlopen. De soepele pitching-actie betekent een behoorlijk pitching-tempo. Elke snelle of plotselinge krachtactie vertraagt de bal.

3. Benadruk niet te veel nadruk op een enkel deel van de pitching-actie. Dit maakt de pitching-actie saai. (Probeer niet om de snelheid van de armen of de snelle overbrenging van de billen te versnellen.) De snelheid van deze bewegingen hangt af van de pitching-actie.)

4. Voor de pitching-actie die gecorrigeerd moet worden, is het, als de instructeur of de instructeur met zijn ogen waarneemt, gewoonlijk onmogelijk om betrouwbaar advies en feedback te geven. Of gebruik een mobiele telefoon om een foto te maken, wat veel nuttiger is.

5. Voor elke werper is de maximumlimiet voor de snelheid van de bal de snelheid van de verplaatsing die wordt veroorzaakt door de voet die uit de waterkan loopt. De natuurlijke omstandigheden van elke werper bepalen eigenlijk de verplaatsingssnelheid. (Jonge werpers moeten zich concentreren op het zo snel mogelijk maken van de verplaatsing van het lichaam)

6. Meer trainen op zachtheid en uitbreidbaarheid is nutteloos, en in feite zal deze training de vloeiendheid van pitching belemmeren. Elke grote verlengde actie voor het veld verhoogt het risico op blessures en vermindert de snelheid van de bal.

7. Het afleiden van een vinger of pols draagt niet echt bij aan de snelheid van de bal. De belangrijkste functie van de pols en de vinger is om de positie van de bal te regelen. De polsen moeten neutraal zijn terwijl de vingers je pitching-actie moeten uitbreiden.

8. Hoe sneller het lichaam beweegt tijdens het werpen, hoe kleiner de spieren. Qua pitching is de verplaatsingssnelheid van het lichaam de sleutel tot de snelheid van de bal. Dit betekent dat het niet uitmaakt hoeveel spieren uw gewichtstraining heeft, hoeveel van deze spieren zijn, er is bijna geen voordeel aan de snelheid van de bal.

9. De arm of schouder geeft niet aan hoeveel de balsnelheid is. Studies hebben aangetoond dat de schouders van professionele honkbal-werpers niet sterker zijn dan die van andere schouders die niet werpen. Het is een mythe dat je wilt vertrouwen op een lange doorgang om je arm te versterken, net zoals je een meisje wilt hebben.

10. De snelheid van de bal is gebaseerd op de coördinatie en het ritme, niet op de kracht van één enkele spiergroep, zoals explosiviteit of kracht. (Deze kant van de spierkracht die ik denk verwijst naar de "kracht" die we gebruiken bij het trainen met gewichten. De bron is de leversuiker in het lichaam en de explosieve kracht is de energie die we op dit moment gebruiken. het creatinefosfaatsysteem.)

11. Snelheid is een zeer belangrijk onderdeel van pitcher training. De enige training die één keer per week in het seizoen wordt gegeven, is om de resultaten van harde training tijdens de voorjaarstraining te behouden. Maar het betekent ook dat de coach van de werper de snelheid van de pitcher's bal naar de top moet aanpassen voordat het seizoen begint, en de trainingsinhoud moet ook veel speedballtraining bevatten. Dit is wat ik bedoel om in een bepaalde pitchhouding te houden.

 

baseball pitching.jpg

Ontdek talent, ontwikkel en beoefen

Talent is belangrijk, maar alleen talent is niet genoeg. Na het vinden van talent hebt u zorgvuldige zorg en training nodig om betere resultaten te bereiken. Kinderen groeien elke dag en de kracht neemt elke dag toe, dus verschillende stadia vereisen verschillende oefenballen.

Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. is gespecialiseerd in het produceren van honkbal- en softbaltrainingsballen van zacht PVC, zoals wiffle ball (hole ball), holle bal, verzwaarde honkbal en softbal, enz., Kan honkballers helpen om hun vaardigheidstraining te versterken, of interesse ontwikkelen in honkbal.

Naast de verschillende honkbal / softbaltrainingsballen zoals hierboven, omvatten de belangrijkste producten van Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. ook medicijnballen van PVC en rubber, opblaasbare jachten fenders van pvc, yogamatten van rubber, enzovoort. Alle producten zijn milieuvriendelijk en EU-normen van zeer hoge kwaliteit zijn door veel professionele klanten goedgekeurd en geprezen.

weighted baseball for training.jpg

-------------------------------------------------- ---------------------------------------

PVC-gewogen honkbal en softbal | Gewicht medicijnballen | Boot fenders | Rubberen yogamat geleverd door

Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd.

--- True fabriek van PVC en Rubber fitness producten, met professionele technologie, beste prijs en service.

Bezoek onze website voor meer informatie: www.honfonfitness.com

Tel: + 86-510-68372677 | Mobile & WhatsApp & Wechat: + 86-17501529158

E-mail: sales@honfonfitness.com & alex_honfon@126.com

Kennis van de relevante industrie

Verwante producten