Huis > Kennis > Inhoud

8 baltraining met medicijnen om je spierkracht vrij te maken

- Mar 28, 2018 -

8 baltraining met medicijnen om je spierkracht vrij te maken

Lead: Hoewel hand-tot-hand oefening handig is, maar het heeft een beperkt effect gedurende een lange tijd, maar ook een beetje moe, verander dan een nieuwe smaak, blijf fris en heb de motivatie om door te gaan! Slam Ball / medicijnbal (verzwaarde bal) fitness: 8 soorten actie training je Spierkracht!

1. squat en gooi hoog

 

squat and throw high.JPEG

3 bewegingen als een groep, doe vijf groepen bewegingen totaal, rust gedurende 1 minuut nadat elke groep klaar is.

Aan het begin van de actie was de staande positie zo breed als de voeten en de schouders en de medicijnbal was tussen de voeten geplaatst.

Diep van binnen, blijf hurken, hef de bal op, til de bal naar de borst, ga door met het verplaatsen van de bal naar de hoek van 45 graden en werp hem met beide handen naar voren. Spring tegelijkertijd naar boven en ren naar de bal wanneer je landt. Keer dan terug naar de startpositie om de actie te herhalen.

 

2. Slam medicijnbal

 

Slam medicine ball.JPEG

3 bewegingen als een groep, doe vijf groepen bewegingen totaal, rust gedurende 1 minuut nadat elke groep klaar is.

Aan het begin van de actie was de staande positie zo breed als de voeten en de schouders en de medicijnbal was tussen de voeten geplaatst.

Na het hurken, pak je de bal en sta je recht. Houd de bal omhoog en houd de bal in de achterkant van het hoofd. Laat de billen vervolgens terugduwen en gebruik de kracht van de kernspieren om de bal te forceren. Slam op de vloer.

 

3. Lunge chest pass

 

Lunge chest pass.JPEG

3 acties van de voet is een groep en een totaal van 5 groepen bewegingen worden uitgevoerd.

Aan het begin van de actie staat hij in een staande positie, sluit zijn voeten en tilt de bal naar zijn borst.

Draai je rechtervoet achteruit, neem een uitval en gooi de medicijnbal naar voren. (Als de twee samen spelen, gooi het dan naar je partner). Herhaal vervolgens de voetverandering.

 

4. Russische twist

Russian twist.JPEG

 

3 ronden als een groep en een totaal van 50 groepen werden uitgevoerd, waarbij elke groep 30 seconden rustte.

Ga eerst op de grond zitten, buig je knieën licht en kantel je lichaam 45 graden terug.

Zet de bal rechts achter de heupen, draai vervolgens het bovenlichaam naar achteren en houd de bal met beide handen vast, plaats de bal links achter de heupen. Probeer tegelijkertijd je borstkas te behouden, niet te kniezen en de natuurlijke curve te behouden.

 

5. Lunge pass elkaar

 

Lunge pass each other.JPEG

3 acties van de voet is een groep en in totaal 5 groepen bewegingen worden uitgevoerd.

Begin de actie. De rechtervoet komt naar voren. De stam wordt opzij gedraaid en houdt de medicijnbal voor het lichaam.

Stap voorwaarts met je linkervoet en draai je lichaam rechtdoor, waarbij je de bal naar voren gooit (of je partner). Houd je houding aan tot de bal terugkomt (kan tegen de muur staan) of wacht tot je partner de bal terug naar je gooit.

 

6. Roemeense deadlift op één voet

 

Romanian deadlift on one foot.JPEG

Drie acties zijn een groep en er worden in totaal acht acties uitgevoerd.

Aan het begin van de actie stond hij in een staande positie, boog zijn knie iets en hield de bal in zijn borst.

Breng je rechtervoet naar achteren en kantel je lichaam naar voren. Alleen je linkervoet staat op en je stam en rechtervoet verschijnen recht. Houd de medicijnbal dan met beide handen vast en laat de bal de grond raken. Stop en keer terug naar de initiële actie.

Geavanceerde acties

 

7. Squats en sla de medicijnbal

 

Squats and slam the medicine ball.JPEG

3 acties zijn een groep en er worden in totaal acht acties uitgevoerd.

Aan het begin van de actie was het een staande positie. De benen waren zo breed als de schouders. Met beide handen naar boven gestrekt, werd de bal boven het hoofd getild.

Houd je handen recht en hurk en kom dan langzaam terug naar je staande positie vanuit de gehurkte positie. Als je helemaal staat, gooi je de bal naar de muur (of gooi hem naar je partner).

 

8. Medicijnbal zijplank

 

Medicine ball side plank.JPEG

30 seconden voor elke kant, herhaal 3 keer, rust 30 seconden bij het wisselen van zijde.

Neem een voorbereidingspositie voor een brugbrug (zoals op de afbeelding wordt weergegeven, voeg gewoon een medicijnbal onder de voet toe), ga op je zij liggen en gebruik je elleboog om het bovenlichaam rechtop te houden, plaats de elleboog direct onder de schouder en plaats de bal onder de voet. Til vervolgens de heupen op en laat het lichaam een rechte lijn vertonen. Houd de knop 30 seconden ingedrukt en verlaag langzaam de billen en herhaal de actie.

 

Wees gezond en verkeren ook in een betere conditie! Laten we handige fitness doen

Gezond is belangrijk, maar alleen gezond is niet genoeg. Als je aantrekkelijk wilt zijn, heb je zorgvuldige zorg en training nodig om een beter figuur te bereiken. Verschillende mensen hebben een ander lichaam en kracht, dus verschillende stadia vereisen verschillende fitnessballen.

Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. is gespecialiseerd in het produceren van PVC-slamballen, rubberen medicijnballen, verzwaarde ballen, enzovoort. Wij helpen mensen om hun lichaam te versterken en gezond te zijn, of geïnteresseerd te zijn in fitness.

Naast de verschillende slam-ballen, medicijnballen en gewichtballen zoals hierboven, omvatten de belangrijkste producten van Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. ook soft-PVC baseball- en softbaltrainingsballen, zoals wiffle ball (hole ball), hollow bal, verzwaarde honkbal en softbal, yoga ballen, PVC opblaasbare jachten fenders, rubberen yogamatten en ga zo maar door. Alle producten zijn milieuvriendelijk en EU-normen van zeer hoge kwaliteit zijn door veel professionele klanten goedgekeurd en geprezen.

 

IMG_1679.jpg

-------------------------------------------------- ---------------------------------------

PVC-gewogen honkbal en softbal   |   Gewicht medicijnballen   |   Boot fenders   |   Rubberen yogamat   Geleverd door

Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd.

--- True fabriek van PVC en Rubber fitness producten, met professionele technologie, beste prijs en service.

Bezoek onze website voor meer informatie: www.honfonfitness.com

Tel: + 86-510-68372677 |   Mobile & WhatsApp & Wechat: + 86-17501529158

E-mail: sales@honfonfitness.com & alex_honfon@126.com

Kennis van de relevante industrie

Verwante producten