Huis > Kennis > Inhoud

Kies de Crossfit Medicijnbal van geschikt gewicht om te oefenen

- May 04, 2018 -

Veel mensen hebben een probleem bij het trainen van Wholesale Weighted Medicine Ball . Wat is het gewicht van de "groothandel Medicine Ball" om te kiezen? Is het beter om licht of zwaar te kiezen? In feite hangt dit af van wat voor soort training je volgt met groothandel Rubber Medicine Ball. Omdat gewicht gelijk is aan spierkracht, hebben veel mensen de neiging om 'zwaarder' te zijn.

 

wholesale Rubber Medicine Ball.jpg


Dit is echter niet het geval. De sleutel tot de groothandel Soft Medicine Ball-training is om ervoor te zorgen dat zowel "bewegingssnelheid" als "weerstand tegen beweging" worden uitgevoerd onder overbelasting. Zolang het gewicht voldoende is, kan het passende weerstand bieden, maar als het te zwaar is, zal het de structuur en snelheid van de actie beïnvloeden. De groothandel 4 Lb Medicine Ball is geschikt voor iedereen. Zelfs als de weerstand hetzelfde is, zal de snelheid toenemen met de kracht, lichaamsbouw en explosiviteit van het individu. De timing voor het gebruik van groothandel Heavy Medicine Ball is dat de actie langzamer en meer gespierd is.

      

wholesale Crossfit Medicine Ball.JPG


Je kunt ook 20 Lb Medicine Ball gebruiken om spierkracht te ontwikkelen, maar je moet een punt begrijpen waarop spierkracht niet noodzakelijkerwijs in meer snelheid en explosiviteit hoeft te resulteren. Denk aan de explosieve krachtformule (Power = Force / Time). Wanneer je weerstand toevoegt aan de goedkope Medicine Ball-actie, kun je niet zonder snelheid op snelheid bewegen. Als u meer gewicht toevoegt aan uw goedkope Soft Medicine Ball-bewegingen, hoe groter de biomechanische veranderingen van uw lichaam, kan uw houding weglopen of niet voldoen aan uw trainingsverwachtingen.

 

Dit is een van de redenen waarom mensen gewond kunnen raken bij het heffen van een zware last in een gewichtsruimte. Om de zwakkere delen van het lichaam te compenseren, beïnvloedt het de biomechanica van het lichaam. Let op: het gebruik van lichtere Crossfit Medicine Ball voor training betekent niet dat u geen verbazingwekkende vooruitgang zult zien in fitness, coördinatie en maximale spierkracht.

 

wholesale Weighted Medicine Ball.JPG


Wees gezond en verkeren ook in een betere conditie! Laten we handige fitness doen

Gezond is belangrijk, maar alleen gezond is niet genoeg. Als je aantrekkelijk wilt zijn, heb je zorgvuldige zorg en training nodig om een beter figuur te bereiken. Verschillende mensen hebben een ander lichaam en kracht, dus verschillende stadia vereisen verschillende fitnessballen.

Als Soft Medicine Ball-fabrikanten met 15 jaar ervaring helpt Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. mensen hun lichaam te versterken en gezond te zijn, of geïnteresseerd te zijn in fitness.

Naast de verschillende slamballen, medicijnballen, omvatten de belangrijkste producten van Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. ook soft-PVC baseball- en softbaltrainingsballen, zoals wiffle ball (hole ball), holle bal, verzwaarde baseball en softbal, yoga ballen, PVC opblaasbare jacht spatborden, rubber yoga matten en ga zo maar door. Alle producten zijn milieuvriendelijk en EU-normen, van zeer hoge kwaliteit, zijn door veel professionele klanten goedgekeurd en geprezen.

-------------------------------------------------- ---------------------------------------

PVC-gewogen honkbal en softbal | Gewicht medicijnballen | Boot fenders | Rubberen yogamat geleverd door Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd.

--- True fabriek van PVC en Rubber fitness producten, met professionele technologie, beste prijs en service.

Tel: + 86-510-68372677 | Mobile & WhatsApp & Wechat: + 86-17501529158

E-mail: sales@honfonfitness.com & alex_honfon@126.com


Kennis van de relevante industrie

Verwante producten

  • Oefen honkballen
  • Praktijk Softballs
  • Oefenbal met zand
  • 30 Lb Medicine Ball
  • Jacht fenders
  • Natuurlijke fitness-yogamat