Huis > Kennis > Inhoud

Hoe moet ik het detecteren van opblaasbare boot spatborden

- Apr 25, 2018 -

Boot fender is geproduceerd om ons leven beter te beschermen. Vandaag moeten we begrijpen hoe de boot Fender Bumpers moeten worden getest. Met het oog op een aantal kenmerken van de groothandel boot spatborden zelf en zijn eigen prestaties, we moeten begrijpen dat de opsporing van deGroothandel opblaasbare Fenderszelf is erg belangrijk. Niet alleen doet het hoeft te worden getest, wanneer deze wordt verzonden uit de fabriek, het is ook belangrijk om het te testen wanneer het tijd is om het te kopen. Hier is wat wij gaan zeggen over de groothandel jacht spatborden van experimenten in de fabriek.

 

cheap Pvc Boat Fenders.jpg


Allereerst moeten we begrijpen wat moet worden gecontroleerd en gemerkt bij het testen van de boot-fender. We moeten de grootte controleren: voor het testen van de groothandel Fender boei, moeten we de eerste bandenspanning te voltooien. Er moet een duidelijke test standaard voor de lengte en de diameter van deGroothandel Pvc boot spatborden. De initiële grootte meetfout is over het algemeen gehandhaafd op + % 10, -5%, ongeacht het model. Metingen van diameters en andere aspecten aandacht vereisen, en meerdere metingen worden genomen op het tijdstip van meting en gemiddeld. Voor de detectie van de naden: er zijn ook vele eisen voor het testen van de naden, maar de algemene eis voor goedkope Pvc boot Fenders is dat er geen lekkage binnen 30 minuten optreedt.

 

wholesale Inflatable Fenders.JPG


Via de bovenstaande begrip van de goedkope ronde boot spatborden detectie moeten we nu een duidelijker begrip van de detectie vangoedkope zwarte boot spatborden. Ik hoop dat deze kennis zal je helpen.

-------------------------------------------------

Wuxi Honfon Sport & Fitness Co., Ltd. is gespecialiseerd in het produceren van rubber en PVC-producten, en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het maken en exporteren van PVC opblaasbare fenders voor VS, Europese en Japanse klanten. De spatborden zijn van zeer hoge kwaliteit en krijgen de goedkeuring van de eindafnemers.

wholesale Pvc Boat Fenders.JPG

AlsOpblaasbare boot spatborden fabriek, Wuxi Honfon Sport & Fitness Co., Ltd. produceren ook zachte PVC honkbal en Softbal opleiding ballen, zoals wiffle bal (gat bal), holle bal, gewogen honkbal en Softbal, yoga ballen, PVC en rubber medicine ballen, yoga Rubbermatten, enzovoort. Alle producten hebben zijn ecologisch vriendelijke en EU-normen, en goedgekeurd en door een heleboel professionele klanten geprezen.

-----------------------------------------------------------------------------------------

PVC gewogen honkbal & softbal | Gewicht geneeskunde ballen | Spatborden boot | Rubberen Yoga Mat kopen van Wuxi Honfon Sport & Fitness Co., Ltd.

---Waar fabriek van PVC en Rubber producten van de fitness, met professionele technologie, beste prijs en service.

Tel: +86-510-68372677 | Mobiele & WhatsApp & Wechat: +86-17501529158

E-mail: sales@honfonfitness.com & alex_honfon@126.com


Kennis van de relevante industrie

Verwante producten

  • Mini Wiffle-ballen
  • Medicijnbal 3kg
  • Medicijnbal 1kg
  • Dual Grip Medicine Ball
  • 4 Lb Medicine Ball
  • Jacht fenders