Huis > Kennis > Inhoud

Hoe gewogen medicijnbal te gebruiken om de fysieke conditie te verbeteren? Wat zijn de voordelen hiervan?

- Apr 06, 2018 -

Veel mensen houden van het gebruik van de bal, het is een solide bal en een van de fitnessapparatuur. Gewogen medicijnbaltraining is een uitdagende oefening. Hoe crossfit medicijnbal te gebruiken om de fysieke conditie te verbeteren? Wat zijn de voordelen hiervan?

rubber medicine ball.jpg


Actie 1. De trainer ligt plat op de grond, legt zijn armen op beide zijden van het lichaam en legt de handpalmen op de grond. Hij legt ook zijn knieën op en legt zijn voeten op de grond. Plaats vervolgens een rubberen medicijnbal tussen zijn knieën terwijl je het lichaam in balans houdt, knijp de zachte medicijnbal op beide knieën en til de billen van de grond. Maak vervolgens de romp recht, strek de heupspieren, houd de knieën en schouders in een rechte lijn en houd gedurende 10 seconden een opwaartse houding aan. Laat vervolgens de billen langzaam op de grond zakken en til de tenen van de vloer om de kracht van de heupspieren te vergroten.

Actie 2: De trainer staat op één been, het andere been buigt 90 graden, houdt de zachtgewogen bal op zijn knieën met beide handen, en dan buigt hij op een natuurlijke manier zijn knieën. Dan buigt het staande been, leunt de bovenarm naar voren en strekken zijn armen zich naar voren en naar beneden uit. Na een paar seconden, herstelt u de oorspronkelijke beweging. Wissel vervolgens de linker- en rechterpoten om en herhaal de bovenstaande acties. Wees voorzichtig tijdens de hele beweging: het lichaam is gebalanceerd en de knieën van de rechtopstaande benen overschrijden het gebogen uiteinde van de tenen niet.

weighted medicine ball.JPG


Vóór de training, kiezen we in de beginfase de gymnastiekbal volgens ons eigen gewicht en vervolgens kunnen we met de toename van de trainingstijd het gewicht van de gewichtsbal van de fitnessruimte verhogen, afhankelijk van persoonlijke omstandigheden, om de fysieke fitheid te verbeteren.

De voordelen van het gebruik van zware medicijnen bal om fysieke fitheid te verbeteren:

1, het kan versterken de romp spieren, verbeteren body balance.

2, Het kan de flexibiliteit en de balans van de dijspieren verhogen.

3, het kan de kracht van de heup spier verhogen.

4, het kan een goede lichaamssaldo en een natuurlijke vlotte lichaamsvorm vormen.


Wees gezond en verkeren ook in een betere conditie! Laten we handige fitness doen

Gezond is belangrijk, maar alleen gezond is niet genoeg. Als je aantrekkelijk wilt zijn, heb je zorgvuldige zorg en training nodig om een beter figuur te bereiken. Verschillende mensen hebben een ander lichaam en kracht, dus verschillende stadia vereisen verschillende fitnessballen.

Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. is gespecialiseerd in het produceren van PVC- slamballen, rubberen medicijnballen, verzwaarde ballen, enzovoort. Wij helpen mensen om hun lichaam te versterken en gezond te zijn, of geïnteresseerd te zijn in fitness.

Naast de verschillende slam-ballen, medicijnballen en gewichtballen zoals hierboven, omvatten de belangrijkste producten van Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. ook soft-PVC baseball- en softbaltrainingsballen, zoals wiffle ball (hole ball), hollow bal, verzwaarde honkbal en softbal, yoga ballen, PVC opblaasbare jachten fenders, rubberen yogamatten en ga zo maar door. Alle producten zijn milieuvriendelijk en EU-normen van zeer hoge kwaliteit zijn door veel professionele klanten goedgekeurd en geprezen.

 

slam ball crossfit.JPG

-------------------------------------------------- ---------------------------------------

PVC-gewogen honkbal en softbal   |   Gewicht medicijnballen   |   Boot fenders   |   Rubberen yogamat   Geleverd door Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd.

--- True fabriek van PVC en Rubber fitness producten, met professionele technologie, beste prijs en service.

Tel: + 86-510-68372677 | Mobile & WhatsApp & Wechat: + 86-17501529158

E-mail: sales@honfonfitness.com & alex_honfon@126.com

Bezoek onze website voor meer informatie: www.honfonfitness.com


Kennis van de relevante industrie

Verwante producten