Huis > Kennis > Inhoud

Leer meer over de kenmerken van de nieuwe stijl baseball-trainingsballen

- Apr 11, 2018 -

Hallo daar! Dit is Alex van Wuxi Honfon Sports & Fitness. In mijn vorige artikel enkele dagen geleden, introduceerde ik het belang van de honkbaltrainingen en het algemene materiaal en de samenstelling van de zandballen voor honkbal . Welnu, in het artikel van vandaag, gebaseerd op onze jarenlange productie-ervaring, laten we het hebben over de gedetailleerde kenmerken van de zandhonkballen.

weighted baseballs.jpg

Laten we praten beginnen met de materialen. Het belangrijkste materiaal van de groothandel baseball-ballen is PVC en ijzerzand. In termen van fysieke eigenschappen, PVC heeft een betere elasticiteit, stevigheid en duurzaamheid; in termen van chemische eigenschappen is PVC bestand tegen corrosie, hoge temperatuur en oxidatie; in termen van productproductie, PVC heeft sterke figurability, de kleur, geur, zachtheid, elasticiteit, vorm, dichtheid, etc. kan worden aangepast volgens verschillende eisen. Dus in vergelijking met de oude stijl honkbal trainingsbal, kunnen de goedkope verzwaarde honkballen mooier en persoonlijker worden gemaakt. Als u een groothandel bent, moet u weten dat aantrekkelijke producten de wens van consumenten kunnen oproepen om meer te kopen.


baseball practice balls.jpg

Natuurlijk is alleen mooi niet OK. Het gevoel en de erkenning van de eindgebruiker zijn de drijvende kracht voor duurzame verkoop van producten. Nu praten we over dit ijzeren zand, dat het gewicht van de goedkope honkbal zware ballen beïnvloedt. Als bal met zand erin, is het zand gebruikt door de slam medicine ball en de goedkope zware baseballs hetzelfde? Het antwoord is natuurlijk negatief. Over het algemeen is het zand in de gewone bal met gewichtsslag meestal natuurlijk zand, omdat de dichtheidsverhouding van natuurlijk zand kleiner is dan het ijzeren zand. Om ervoor te zorgen dat het vulvolume groter is dan 3/5 van de bal, is het percentage natuurlijk zand dat in de met PVC gewogen medicijnbal wordt geïnjecteerd over het algemeen groter dan ijzerzand. Voor de honkbalpraktijk in de groothandel, omdat de bal te klein is, is deze meestal gevuld met ijzeren zand. Vergeleken met het ijzeren zand in de slambal, is de korreligheid van het ijzeren zand in de nieuwe baseballtrainingsbal veel kleiner. Dit zorgt voor de stroming van het zand en zorgt zo voor het gevoel van slaan en gooien, en vormherstel van de nieuwe honkbaltrainingsbal.


OK dit is het einde van het artikel van vandaag. In het volgende artikel zal ik verschillende aanpassingsmethoden introduceren voor de goedkope zandballen voor honkbal - hoe je je honkbaltrainingsbal meer geschikt maakt voor je trainingsdoeleinden.

baseball heavy balls.jpg

-------------------------------------------------- --------------------------

Talent is belangrijk, maar alleen talent is niet genoeg. Na het vinden van talent hebt u zorgvuldige zorg en training nodig om betere resultaten te bereiken. Kinderen groeien elke dag en de kracht neemt elke dag toe, dus verschillende stadia vereisen verschillende oefenballen.

Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. is gespecialiseerd in het produceren van honkbal- en softbaltrainingsballen van zacht PVC, zoals wiffle ball (hole ball), holle bal, verzwaarde honkbal en softbal, enz., Kan honkballers helpen om hun vaardigheidstraining te versterken, of interesse ontwikkelen in honkbal.

Naast de verschillende honkbal / softbaltrainingsballen zoals hierboven, omvatten de belangrijkste producten van Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. ook medicinale ballen van PVC en rubber, opblaasbare jagers van pvc, rubberen yogamatten, enzovoort. Alle producten zijn milieuvriendelijk en EU-normen, van zeer hoge kwaliteit, zijn door veel professionele klanten goedgekeurd en geprezen.

-------------------------------------------------- ---------------------------------------

PVC-gewogen honkbal en softbal | Gewicht medicijnballen | Boot fenders | Rubberen yogamat geleverd door Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd.

--- True fabriek van PVC en Rubber fitness producten, met professionele technologie, beste prijs en service.

Tel: + 86-510-68372677 | Mobile & WhatsApp & Wechat: + 86-17501529158

E-mail: sales@honfonfitness.com & alex_honfon@126.comKennis van de relevante industrie

Verwante producten