Huis > Kennis > Inhoud

Fouten en correcties in Softball Pitching Training

- Mar 30, 2018 -

Fouten en correcties in Softball Pitching Training

A, de hoek van de pitching is niet goed.

Fenomeen 1: De softbal schiet te vroeg op en gooit te hoog waardoor hij niet ver weg gooit.

Fenomeen 2: De softbal-pitching is te laag om de softbal voortijdig in contact te brengen met de grond en de vliegtijd in de lucht is te kort.

Corrigerende methode: in de gebruikelijke praktijk heb ik een 2,5 meter hoge plastic string 2,5 meter vóór de toonhoogte ingesteld en de studenten gevraagd de bal over de snaar te gooien. Na herhaalde oefening begrepen de studenten in feite de werphoek.

Fenomeen 3: De richting van het werpen van de softbal wordt afgeweken.

Corrigerende methode: ten eerste moeten deze studenten een natuurlijke armzwaai op de voor- en achterkant uitvoeren, gericht op het doelwit. Als de bal naar links wordt verplaatst, betekent dit dat ze te veel roteren of dat de arm moet worden verlaten als de bal wordt gegooid. Als de bal naar rechts is gericht, draait het lichaam niet of is de arm naar rechts.

Voor de verkeerde actie van de bovenstaande softbal pitching, om ze te leren correct te roteren, hing ik een 1m × 1m schuimkussen in de lucht zodat deze studenten konden oefenen. Ik tekende ook een cirkel met een diameter van 1 meter aan de muur en hees een bal in de boom zodat de studenten konden oefenen. Om de interesse van studenten in schieten te cultiveren, leg ik ook een paar ballonnen om te zien wie de ballonnen kan blazen.

B, rechte arm bij het werpen.

Fenomeen: de bal wordt door de rechte arm gegooid.

Corrigerende maatregelen: Geef de cursisten de opdracht om de zwaaiende armen naar achteren, de schouders en de ellebogen te oefenen, en oefen verschillende zweepbewegingen en werp een papieren vouwvlak om te oefenen. Tegelijkertijd is het ook mogelijk om een rubberen band aan de boom te binden, zodat deze studenten het andere uiteinde kunnen pakken en volledige boogoefeningen kunnen uitvoeren.

 

C, de bovenste en onderste ledematen zijn niet gecoördineerd.

Fenomeen: incompatibiliteit tussen de bovenste en onderste ledematen, alleen zwaaien. En de volgorde van swastika, swivel en armen vergeten.

Corrigerende maatregelen: leer ze eerst de volgorde waarin ze de bal gooien, dat wil zeggen de volgorde waarin ze hurken, heupen sturen, draaien en zwaaien met de armen. Instrueer ze om eerst de ontbinding uit te voeren en vervolgens coherente bewegingen te maken. Vertel hen in de praktijk aandacht te schenken aan het lichaam dat naar voren leunt en het zwaartepunt om vooruit te komen.

 

Ontdek talent, ontwikkel en beoefen

Talent is belangrijk, maar alleen talent is niet genoeg. Na het vinden van talent hebt u zorgvuldige zorg en training nodig om betere resultaten te bereiken. Kinderen groeien elke dag en de kracht neemt elke dag toe, dus verschillende stadia vereisen verschillende oefenballen.

Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. is gespecialiseerd in het produceren van honkbal- en softbaltrainingsballen van zacht PVC, zoals wiffle ball (hole ball), holle bal, verzwaarde honkbal en softbal, enz., Kan honkballers helpen om hun vaardigheidstraining te versterken, of interesse ontwikkelen in honkbal.

Naast de verschillende honkbal / softbaltrainingsballen zoals hierboven, omvatten de belangrijkste producten van Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. ook medicinale ballen van PVC en rubber, opblaasbare jagers van pvc, rubberen yogamatten, enzovoort. Alle producten zijn milieuvriendelijk en EU-normen van zeer hoge kwaliteit zijn door veel professionele klanten goedgekeurd en geprezen.

professional wiffle ball (3).jpg

 

-------------------------------------------------- ---------------------------------------

PVC-gewogen honkbal en softbal   |   Gewicht medicijnballen   |   Boot fenders   |   Rubberen yogamat   Geleverd door

Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd.

--- True fabriek van PVC en Rubber fitness producten, met professionele technologie, beste prijs en service.

Bezoek onze website voor meer informatie: www.honfonfitness.com

Tel: + 86-510-68372677 |   Mobile & WhatsApp & Wechat: + 86-17501529158

E-mail: sales@honfonfitness.com & alex_honfon@126.com

Kennis van de relevante industrie

Verwante producten