Huis > Kennis > Inhoud

Medicijnbal in de winter spelen om de golfswing te verbeteren

- Apr 20, 2018 -

Op het zuidelijk halfrond waar de winter komt, is het hof niet langer de meest comfortabele plaats zonder groen. Voor golfers die op dit moment geen golf kunnen verlaten, is dit een uitstekende gelegenheid om fysieke energie te reserveren. Gooi de club tijdelijk weg, pak de groothandel Medicine Ball op , volg ons om een aantal eenvoudige en effectieve trainingen te doen en verbeter je explosieve kracht. In het komende jaar, wanneer de lente aan het hof is, zal het effect van je slaan door de golfers benijd worden.

 

groothandel Rubber Medicine Ball is wat we noemen groothandel gewicht bal. Vergeleken met sommige traditionele fitnessapparatuur die alleen een vaste spiergroep kan uitoefenen, is de Crossfit Medicine Ball- training in het buitenland flexibeler en kan deze de waarde van oefening volledig vergroten.

 

wholesale Crossfit Medicine Ball.JPG


Deze reeks acties is verdeeld in vier delen. Dit in de groothandel gewogen Medicine Ball- trainingsysteem is bedoeld om de rotatiesnelheid en uitbarsting van de romp en het bekken te oefenen, wat van groot voordeel is voor de verbetering van vaardigheden door de beoefenaars. De moeilijkheidsgraad en intensiteit van de vier groepen bewegingen nemen geleidelijk toe. Als de squat-side-throw gelijk is, zijn de lunge- en de golfkant van de lunge birdclass en eagle-klasse. En eenbenige stand-throwing is de Albatross-klasse die het stabiliserend vermogen van het lichaam test en fysieke kracht verbruikt.

 

Playing medicine ball in winter to enhance golf swing.jpg


Deze training is geschikt voor jong en oud en kan verschillen in het gewicht van de groothandel Soft Medicine Ball weerspiegelen. Voor volwassen mannen kun je met Wholesale 6lb Medicine Ball sneller krijgen wat je wilt. Vrouwelijke en adolescente beoefenaars kunnen kiezen groothandel 4 Lb Medicine Ball. Het lichte gewicht kan accidentele schade voorkomen. Het is veilig om deze winter door te brengen en nu te beginnen!

 

wholesale 6lb Medicine Ball.JPG


Wees gezond en verkeren ook in een betere conditie! Laten we handige fitness doen

Gezond is belangrijk, maar alleen gezond is niet genoeg. Als je aantrekkelijk wilt zijn, heb je zorgvuldige zorg en training nodig om een beter figuur te bereiken. Verschillende mensen hebben een ander lichaam en kracht, dus verschillende stadia vereisen verschillende fitnessballen.

Als Medicine Ball-fabrikanten met 15 jaar ervaring, helpt Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. mensen om hun lichaam te versterken en gezond te zijn, of geïnteresseerd te zijn in fitness.

Naast de verschillende slamballen, medicijnballen, omvatten de belangrijkste producten van Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. ook soft-PVC baseball- en softbaltrainingsballen, zoals wiffle ball (hole ball), holle bal, verzwaarde baseball en softbal, yoga ballen, PVC opblaasbare jacht spatborden, rubber yoga matten en ga zo maar door. Alle producten zijn milieuvriendelijk en EU-normen, van zeer hoge kwaliteit, zijn door veel professionele klanten goedgekeurd en geprezen.

 

-------------------------------------------------- ---------------------------------------

PVC-gewogen honkbal en softbal | Gewicht medicijnballen | Boot fenders | Rubberen yogamat geleverd door Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd.

--- True fabriek van PVC en Rubber fitness producten, met professionele technologie, beste prijs en service.

Tel: + 86-510-68372677 | Mobile & WhatsApp & Wechat: + 86-17501529158

E-mail: sales@honfonfitness.com & alex_honfon@126.com


Kennis van de relevante industrie

Verwante producten

  • Pitching Trainer Ball
  • Gewogen Softballs
  • Slam Ball
  • Medicijnbal 5kg
  • Medicijnbal 2kg
  • 20 Lb Slam Ball