Huis > Kennis > Inhoud

Vragen over het kopen van gewogen trainingshonkballen

- Apr 30, 2018 -

Veel klanten zijn geïnteresseerd in onze groothandel oefenhonkballen na het bezoeken van onze website en het lezen van onze artikelen. Sommige groothandels kunnen niet wachten om ballen te bestellen, maar omdat ze niet veel weten over deze nieuwe stijl van goedkope Heavy Baseballs, stellen ze ons veel vragen. Natuurlijk beantwoorden we deze vragen graag, maar aangezien veel vragen over het kopen van goedkope, verzwaarde trainingshonkballen worden gekopieerd, voel ik me gedwongen om een artikel voor andere klanten te schrijven.

cheap Weighted Training Baseballs.jpg

  1.        Kleinhandel

Aangezien we gewogen ballen zijn voor honkbal fabriek, zijn we over het algemeen niet retail. Dus als u een individuele gebruiker bent, of als u slechts een paar voorbeelden nodig hebt voor onderzoekstests, kunt u deze rechtstreeks bij uw plaatselijke supermarkt of website kopen omdat de meeste merken van wholesale-baseballpraktijkballen met ons samenwerken (vooral in de Verenigde Staten en Canada) ). Als je dergelijke Baseball Training Balls niet kunt kopen (zoals Japan, Korea, Mexico, etc.) in lokale supermarkten en websites, kunnen we gratis monsters leveren en moet je koerierskosten betalen.

Baseball Training Balls for sale.jpg

2. Proefopdracht

Na zorgvuldige proeven van ons monster goedkope Sand Baseballs, hebben sommige voorzichtige klanten besloten eerst de proefbestelling te plaatsen, maar de bestelhoeveelheid is erg klein. We begrijpen deze eis en het idee van de klant heel goed, maar aan de andere kant willen we ook dat onze klanten onze situatie begrijpen. Vanwege het productieproces en de kosten van onze Sand Baseballs , heeft onze per productie zijn minimale vereisten. Bijvoorbeeld, de stappen van het koken van 1 ei en het koken van 10 eieren zijn hetzelfde, en de fysieke kracht en het energieverbruik zijn ook vergelijkbaar, maar de kosten van elk ei zijn veel meer. Ik geloof dat niemand graag 10 keer de prijs betaalt voor goedkope, verzwaarde honkballen?

wholesale Baseball Practice Balls.jpg

3. MOQ

Als het de bestelhoeveelheid van een proefbestelling is, kan deze flexibel zijn. Waarom zeg ik dat? Omdat het doel van de proeforder vooral is om de kwaliteit van goedkope gewogen honkballen en de reactie van de markt te zien. Als het budget van de klant niet zo veel is, raden we hem aan om goedkope honkbal-zware ballen van populaire kleuren en maten te kopen, zodat we samen kunnen produceren bij het produceren van andere bestellingen (logo kan worden aangepast). Als de klant meer eisen stelt, zoals kleur, maat, gewicht, verpakking, etc., dan moet de bestelhoeveelheid gebaseerd zijn op onze minimale productie.

cheap Weighted Baseballs.jpg

-------------------------------------------------- --------------------------

Talent is belangrijk, maar alleen talent is niet genoeg. Na het vinden van talent hebt u zorgvuldige zorg en training nodig om betere resultaten te bereiken. Kinderen groeien elke dag en de kracht neemt elke dag toe, dus verschillende stadia vereisen verschillende oefenballen.

Als Sand Balls For Baseball-leveranciers helpen Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. honkbalspelers om hun vaardigheidstraining te versterken of interesse in honkbal te ontwikkelen. Naast de verschillende honkbal / softbaltrainingsballen zoals hierboven, omvatten de belangrijkste producten van Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. ook medicinale ballen van PVC en rubber, opblaasbare jagers van pvc, rubberen yogamatten, enzovoort. Alle producten zijn milieuvriendelijk en EU-normen van zeer hoge kwaliteit zijn door veel professionele klanten goedgekeurd en geprezen.

-------------------------------------------------- ---------------------------------------

PVC-gewogen honkbal en softbal | Gewicht medicijnballen | Boot fenders | Rubberen yogamat geleverd door Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd.

--- True fabriek van PVC en Rubber fitness producten, met professionele technologie, beste prijs en service.

Tel: + 86-510-68372677 | Mobile & WhatsApp & Wechat: + 86-17501529158

E-mail: sales@honfonfitness.com & alex_honfon@126.com


Kennis van de relevante industrie

Verwante producten

  • Pitching Trainer Ball
  • Gewogen trainingshonkballen
  • Slam Ball
  • 25 Lb Medicine Ball
  • 20 Lb Medicine Ball
  • Jacht fenders