Huis > Kennis > Inhoud

Samenstelling van de structuur en de prestaties van PVC opblaasbare boot spatborden

- Apr 16, 2018 -

Het gebruik vanGroothandel Pvc boot spatbordenbij de scheepsvoorraden dock is heel gebruikelijk, omdat de PVC boot fender goed drijfvermogen heeft en een goede buffer rol spelen kan wanneer het schip op de dock of port dokken. De goedkope zwarte boot spatborden heeft een brede waaier van toepassingen en kunnen we het gebruiken op veel plaatsen. Wat zijn de kenmerken van het gebruik van de groothandel Fender boei? Als een professionele Pvc boot spatborden fabrikanten, zijn onze rubber en PVC-producten erkend door het publiek. Dus, laten we leren over de specifieke inhoud van dit gebied.

cheap Inflatable Boat Fenders.png

 

Groothandel boot Fender Bumpers is een schip fender die we meestal zeggen, zolang het lucht als het medium gebruikt en de botsenergie door middel van samengeperste lucht, waardoor het schip meer soepel en zacht ten tijde absorbeert van het docking. De groothandel spatborden van de boot heeft een breed scala van toepassingen. Jacht spatborden, vrachtschepen, cruise schepen, offshore platforms, en alle dokken gebruiken goedkope Dock boei. De belangrijkste component vanGroothandel jacht spatbordenPVC is.

wholesale Fender Buoy.jpg

 

Er zijn vele kenmerken vanPVC boot spatborden te koop, met relatief grote energie te absorberen van schokken, terwijl de impact op het schip relatief gering is is; in de installatie is relatief eenvoudig en handig, er zullen niet al te veel moeite; vervolgens de flexibiliteit van ronde spatborden van de boot is beter, onder invloed van compressie zal niet worden vervormd; Opblaasbare boot spatborden materiaal is PVC, lichter gewicht, maar ook voordelige en praktische geselecteerd. De goedkope Pvc boot spatborden maakt gebruik van perslucht als buffer medium, die kan absorberen de energie van de gevolgen van het schip, het doel van het voorkomen van de botsing van het schip en het vermijden van de schade van het schip. Het wordt ook op grote schaal gebruikt tussen schepen en schepen en kan worden overgedragen. De impact van het schip tijdens de operatie en docking.

wholesale Yacht Fenders.jpg

 

Dus wij erkend dat de structurele samenstelling van de groothandel boot boei, evenals de superioriteit van degoedkope opblaasbare boot spatborden, die de impact van grote energie, kan absorberen heeft goede elasticiteit en is economisch en praktisch. Daarom, als u wilt om kwalitatief hoogwaardige mariene opblaasbare fender-producten te kopen, kunt u desgewenst om te komen tot ons bedrijf. Onze productie en productie ervaring is zeer rijk en de kwaliteit van de producten is ook zeer betrouwbaar.

wholesale Boat Fenders.jpg

-------------------------------------------------

Wuxi Honfon Sport & Fitness Co., Ltd. is gespecialiseerd in het produceren van rubber en PVC-producten, en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het maken en exporteren van PVC opblaasbare fenders voor VS, Europese en Japanse klanten. De spatborden zijn van zeer hoge kwaliteit en krijgen de goedkeuring van de eindafnemers.

Naast de spatborden van PVC als boven, de belangrijkste producten van Wuxi Honfon Sport & Fitness Co., Ltd. postzending zachte PVC honkbal en Softbal opleiding ballen, zoals wiffle bal (gat bal), holle bal, gewogen honkbal en Softbal, yoga ballen, PVC en rubber Medicine ballen, rubber yoga matten, enzovoort. Alle producten hebben zijn ecologisch vriendelijke en EU-normen, en goedgekeurd en door een heleboel professionele klanten geprezen.

-----------------------------------------------------------------------------------------

PVC gewogen honkbal & softbal | Gewicht geneeskunde ballen | Spatborden boot | Rubberen Yoga Mat kopen van Wuxi Honfon Sport & Fitness Co., Ltd.

---Waar fabriek van PVC en Rubber producten van de fitness, met professionele technologie, beste prijs en service.

Tel: +86-510-68372677 | Mobiele & WhatsApp & Wechat: +86-17501529158

E-mail: sales@honfonfitness.com & alex_honfon@126.com


Kennis van de relevante industrie

Verwante producten