Huis > Kennis > Inhoud

Gebruik medicijnbal om golffitness te doen

- May 09, 2018 -

Golffitnesstraining kan je helpen je vaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd bodybuilding vorm te geven. Door de praktijk van de groothandel Weighted Medicine Ball , wordt training op spiercontrole versterkt. Bij het vormgeven van het lichaam neemt het ook de snelheid van de zwaai en de stabiliteit van het lichaam toe.

 

wholesale Rubber Medicine Ball.jpg


Duw de medicijnbal voor de schouder

Houd je lichaam rechtop en met je schouders uit elkaar. Houd de groothandel Heavy Medicine Ball voor je nek met beide handen en duw de Wholesale Bouncing Medicine Ball naar voren totdat deze gelijk staat met je schouders. Duw vervolgens de grove rubberen medicijnbal naar het hoofd totdat de armen gestrekt zijn en herstel dan. Druk twee keer vooruit en duw 2 keer omhoog. Duw dan 3 keer vooruit en druk 3 keer op. 8 tot 15 keer volgens uw mogelijkheden.

 

Medicijnbal ondersteuning

Leg je handen op de grond en trek de push-ups aan. Houd de groothandel Crossfit Medicine Ball 30 seconden lang vast en til je linkerbeen langzaam 30 seconden op. Laat je linkervoet langzaam zakken en hef je rechterbeen gedurende 30 seconden op. Elke actie zal gebaseerd zijn op jouw mogelijkheden. Voltooi 1 minuut.

 

wholesale Crossfit Medicine Ball.jpg


Medicijnbal Longe hurken

Sta rechtop met je rechterhand en houd de groothandel Gym Medicine Ball vast . Sta met je voeten uit elkaar voor en na anderhalve stap. Houd je neer en leun naar voren. Zet je goedkope Soft Medicine Ball naar voren onder het been en draai het naar de linkerhand. Keer terug naar de startpositie met je linkerhand. Voltooi volgens uw mogelijkheden. Tot 25 keer, voor de tegenovergestelde praktijk.

 

Het is erg belangrijk voor de golfer om de explosieve kracht van de spieren en het regelvermogen van de kernspieren te oefenen met de groothandel Medicine Ball . Het verhoogt de snelheid en de stabiliteit van het lichaam tijdens de swing, verbetert de slagafstand van hout en lang ijzer en het slagingspercentage van korte opnames. Vanuit het oogpunt van fitness kan het oefenen van de bovengenoemde bewegingen ervoor zorgen dat de bovenste ledematen, de taille, de buik, de onderste ledematen en andere kerndelen een zeer goed vormeffect krijgen.

 

wholesale Weighted Medicine Ball.JPG


Wees gezond en verkeren ook in een betere conditie! Laten we handige fitness doen

Gezond is belangrijk, maar alleen gezond is niet genoeg. Als je aantrekkelijk wilt zijn, heb je zorgvuldige zorg en training nodig om een beter figuur te bereiken. Verschillende mensen hebben een ander lichaam en kracht, dus verschillende stadia vereisen verschillende fitnessballen.

Als Medicine Ball With Rope-leveranciers met 15 jaar ervaring helpt Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. mensen hun lichaam te versterken en gezond te zijn, of geïnteresseerd te zijn in fitness.

Naast de verschillende slamballen, medicijnballen, omvatten de belangrijkste producten van Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. ook soft-PVC baseball- en softbaltrainingsballen, zoals wiffle ball (hole ball), holle bal, verzwaarde baseball en softbal, yoga ballen, PVC opblaasbare jacht spatborden, rubber yoga matten en ga zo maar door. Alle producten zijn milieuvriendelijk en EU-normen, van zeer hoge kwaliteit, zijn door veel professionele klanten goedgekeurd en geprezen.

-------------------------------------------------- ---------------------------------------

PVC-gewogen honkbal en softbal | Gewicht medicijnballen | Boot fenders | Rubberen yogamat geleverd door Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd.

--- True fabriek van PVC en Rubber fitness producten, met professionele technologie, beste prijs en service.

Tel: + 86-510-68372677 | Mobile & WhatsApp & Wechat: + 86-17501529158

E-mail: sales@honfonfitness.com & alex_honfon@126.com


Kennis van de relevante industrie

Verwante producten

  • Wiffle ballen Bulk
  • Softball oefenballen
  • Gewogen Softballs voor slaan
  • 20 Lb Medicine Ball
  • 2 lb medicijnbal
  • Opblaasbare spatborden