Huis > Kennis > Inhoud

Wat is het verschil tussen EVA-schuimmateriaal en PE-materiaal?

- Feb 10, 2018 -

Polyethyleen (PE) is een soort thermoplastische hars gemaakt door polymerisatie van ethyleen. PE-materiaal met geurloos, niet-toxisch, aanvoelend als was, heeft uitstekende bestandheid tegen lage temperaturen, chemische stabiliteit, weerstand tegen de meeste erosie op basis van zuur.

EVA-materiaal heeft niet alleen een goede flexibiliteit en corrosiebestendigheid, maar ook gebruiken veel fabrikanten een verscheidenheid aan schoenenmaterialen en schoenzolen en interieurmaterialen. Dit materiaal heeft een unieke en andere materialen kunnen niet de unieke kenmerken hebben, maar ook juist vanwege de unieke kenmerken van de kenmerken die op grote schaal zijn gebruikt bij de productie van een verscheidenheid aan schoenmaterialen, zodat het geproduceerde schoenmateriaal een zeer goed Antislip, anti-herfst, verval, duurzame eigenschappen.

In vergelijking met PE-materialen zullen EVA-schuimen een veel betere prestatie hebben dan PE-materialen, voornamelijk vanwege hun verbeterde omgevingsweerstand en hun vermogen om veel versterkende vulstoffen in hun materialen op te nemen om hun EVA-plaatmateriaaleigenschappen van het probleem van afname te vermijden en te verminderen maar ook door vele manieren om de geslachtsgemeenschap te verbeteren, zodat zijn materialen zeer goed zijn geweest om de rol te verbeteren.


Kennis van de relevante industrie

Verwante producten

  • Gewogen ballen voor honkbal
  • Gewogen Softballs voor slaan
  • Zachte bal
  • Medicijnbal 1kg
  • Dubbele Grip medicijnbal
  • Medicijnbal van 2 kg