Huis > Nieuws > Inhoud

Gebruik je nog steeds Old-style Baseball Training Balls?

- Apr 04, 2018 -

We weten allemaal dat honkbal belangrijk is in honkbalspel. Alle andere apparatuur is ontworpen volgens honkbal. De honkbal pitching en batting hebben beide direct invloed op het resultaat van de wedstrijd. Dus tijdens de gebruikelijke training brengen we het grootste deel van onze tijd door met het gooien en slaan van de bal. Het kiezen van de geschikte honkbaltrainingsballen wordt dan erg belangrijk.

 

old-style training baseball.jpg

Over het algemeen is het uiterlijk van de oefenhonkballen die we gebruiken in principe hetzelfde als het officiële honkbal, maar de materialen zijn heel anders. Omdat de kosten van de officiële bal relatief groot zijn, zijn de baseball oefenballen goedkoper. De huid van de officiële bal is bijvoorbeeld echt leer, maar de buitenste schil van de meeste batting oefenballen is kunstleer (PVC / PU). En kunstleer heeft verschillende kwaliteiten, en het kan niet alleen met het oog worden herkend. Wat de interne rubbercomponenten betreft, is er veel verschil. Goed rubber heeft een goede elasticiteit en slecht rubber is niet eens elastisch.

 

weighted training baseballs.jpg

Als je zo'n goedkoop oefenhonkbal kiest voor het uiterlijk, heeft deze oefenbal geen effect en is deze training zinloos. En het zal zelfs slecht resultaat veroorzaken bij pitching en batting. Moeten we de officiële bal gebruiken om te trainen? Het antwoord is nee, want we vinden dit goedkope en betere trainingshonkbal: PVC opblaasbare gewogen baseballs . De materiaalsamenstelling is heel eenvoudig: PVC en ijzerzand / gemengd zand. Voor een gedetailleerde introductie, kunt u de introductie op honfonfitness.com als een referentie bekijken. Over de voordelen en de aangepaste methoden van deze gewogen trainingshonkballen , laten we u introduceren in het volgende artikel.

 

weighted baseballs.jpg

-------------------------------------------------- -----------------

Talent is belangrijk, maar alleen talent is niet genoeg. Na het vinden van talent hebt u zorgvuldige zorg en training nodig om betere resultaten te bereiken. Kinderen groeien elke dag en de kracht neemt elke dag toe, dus verschillende stadia vereisen verschillende oefenballen.

Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. is gespecialiseerd in het produceren van honkbal- en softbaltrainingsballen van zacht PVC, zoals wiffle ball (hole ball), holle bal, verzwaarde honkbal en softbal, enz., Kan honkballers helpen om hun vaardigheidstraining te versterken, of interesse ontwikkelen in honkbal.

Naast de verschillende honkbal / softbaltrainingsballen zoals hierboven, omvatten de belangrijkste producten van Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. ook medicinale ballen van PVC en rubber, opblaasbare jagers van pvc, rubberen yogamatten, enzovoort. Alle producten zijn milieuvriendelijk en EU-normen van zeer hoge kwaliteit zijn door veel professionele klanten goedgekeurd en geprezen.

-------------------------------------------------- ---------------------------------------

PVC-gewogen honkbal en softbal | Gewicht medicijnballen | Boot fenders | Rubberen yogamat geleverd door Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd.

--- True fabriek van PVC en Rubber fitness producten, met professionele technologie, beste prijs en service.

Tel: + 86-510-68372677 | Mobile & WhatsApp & Wechat: + 86-17501529158

E-mail: sales@honfonfitness.com & alex_honfon@126.com

Gerelateerd nieuws

Verwante producten