Huis > Nieuws > Inhoud

China National Baseball Team en Tsinghua University Baseball Team strijden om trainingshonkbal

- Apr 23, 2018 -

Zoals je weet keert het honkbal terug naar de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. Het Chinese honkbalteam neemt deel aan de American Association of Independent Professional Baseball voor de voorbereiding; tegelijkertijd wordt medio april het honkbal softbalkampioenschap in Beijing gehouden, en het honkbalteam van de Tsinghua Universiteit, dat grote successen heeft geboekt, zal doorgaan met het pitchen en slaan van de goedkope Weighted Baseballs om zichzelf te verbeteren. Om de honkbaltraining verder te versterken, hield het Chinese nationale honkbalteam op 22 april een rood-witte wedstrijd in het Tsinghua University Baseball Stadium op uitnodiging van de Baseball Softball Association van Tsinghua University. Voor de wedstrijd werden de spelers opgewarmd met Sand Balls For Baseball om het honkbalveld te verbeteren en te laten slaan.

Tsinghua University baseball team.jpg

Dit team van postdoctorale fellows met doctorale of masterdiploma's heeft zes keer gescoord in het Beijing College Student Baseball Championship en drie nationale kampioenschappen na 2010. Het Tsinghua honkbalteam besteedt evenveel aandacht aan honkbaltraining en -scholing. De spelers gooien en slaan niet alleen Sand Baseballs , maar doen ook experimenten en schrijven papers. Bijvoorbeeld, Wang Haishen, een voormalig kapitein van het Tsinghua honkbalteam en een Ph.D. student bij de Afdeling Civiele Techniek, voltooide de herziening en publicatie van een SCI-paper tijdens het toon- en slagveld van goedkope honkbal zware ballen en de competitie en slaagde met succes in de relevante beoordeling van het doctoraat van de master.

cheap Weighted Baseballs.jpg

Om universiteitsstudenten in staat te stellen het hoge niveau van honkbalvaardigheden en -tactiek te ervaren om de invloed van honkbal en softbal in de Chinese samenleving uit te breiden, werd het Chinese nationale team uitgenodigd door Tsinghua University Bar Association om een gast te nemen aan de Tsinghua University. Softbalveld, een diepe uitwisseling met het honkbalteam van Tsinghua University. Het activiteitenproces is onderverdeeld in de volgende drie delen:

1. Joint Baseball Training: Het nationale team en het Tsinghua University-team pitchen en slaan samen de wholesale Wiffle Baseballs aan en begeleiden de bewegingstechnieken van het team.

2. Rode en witte competitie: de nationale teamleden worden verdeeld in rode en witte teams om Sand Balls For Baseball te gebruiken voor warm-upwedstrijden, waarbij elk team zich mengt in 1 tot 2 Tsinghua-gemengde spelers.

3. Uitwisselingsactiviteiten: na de wedstrijd zullen de twee partijen diepgaande discussies voeren over honkbaltrainingstechnieken en schoolsporten.

Sand Balls For Baseball.jpg

-------------------------------------------------- --------------------------

Talent is belangrijk, maar alleen talent is niet genoeg. Na het vinden van talent hebt u zorgvuldige zorg en training nodig om betere resultaten te bereiken. Kinderen groeien elke dag en de kracht neemt elke dag toe, dus verschillende stadia vereisen verschillende oefenballen.

Als gewogen ballen voor de honkbalfabriek helpen Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. honkbalspelers om de vaardigheidstraining te versterken of interesse in honkbal te ontwikkelen. Naast de verschillende honkbal / softbaltrainingsballen zoals hierboven, omvatten de belangrijkste producten van Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. ook medicinale ballen van PVC en rubber, opblaasbare jagers van pvc, rubberen yogamatten, enzovoort. Alle producten zijn milieuvriendelijk en EU-normen van zeer hoge kwaliteit zijn door veel professionele klanten goedgekeurd en geprezen.

-------------------------------------------------- ---------------------------------------

PVC-gewogen honkbal en softbal | Gewicht medicijnballen | Boot fenders | Rubberen yogamat geleverd door Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd.

--- True fabriek van PVC en Rubber fitness producten, met professionele technologie, beste prijs en service.

Tel: + 86-510-68372677 | Mobile & WhatsApp & Wechat: + 86-17501529158

E-mail: sales@honfonfitness.com & alex_honfon@126.com


Gerelateerd nieuws

Verwante producten

  • Honkbal Wiffle ballen
  • Medecine Ball
  • Gewogen medicijnbal
  • 50 Lb Medicine Ball
  • Medicijnbal van 4 kg
  • 12 Lb Medicine Ball