Huis > Nieuws > Inhoud

Levensduur van fitnessapparatuur

- Feb 10, 2018 -

De eerste categorie: is de andere zonder bewegende delen van de stabiliteit van apparatuur. De vaste rijpaal, evenwichtsbalk vaste ladder klimmuur, liggende enthronement achtige, sinds de verschijnselen van slijtage van elke component, een botsing niet bestaat, en in de buitenomgeving onder dezelfde omstandigheden vrijwel geen dagelijks beheer, om de veilige leven van 6 jaar.

De tweede categorie: is een sportuitrusting met elastische eigenschappen. De horizontale balk en evenwijdige staven; zo hoog van de grond dat de operator oefent, is een bepaalde campagne moeilijk en gevaarlijk, en de elastische vervorming veroorzaakt door herhaald gebruik gedurende een lange tijd, neigt tot vermoeiingsscheurvorming of breekstaven, een vergelijkende referentie horizontale bar Veiligheid van het leven op basis van 1 jaar, de bepalingen van de veilige levensduur van 2 jaar.

De derde categorie: is een draaiende, slingerende of glijdende en andere activiteiten met verschillende soorten apparatuur. Tijdens gebruik hebben de verschillende activiteiten van de onderdelen normale slijtage, met verwijzing naar de normale levensduur van de algemene machines en apparatuur, en ingesteld in een buitenomgeving onder de gebruiksomstandigheden en bijna niemand dagelijks beheer, gecombineerd met de buitenlucht. in gebruik Levensduur van fitnessapparatuur, om de veilige levensduur van dergelijke apparatuur gedurende 4 jaar te bepalen.


Gerelateerd nieuws

Verwante producten

  • Slamball Crossfit
  • Medicijnbal 3kg
  • Medicijnbal 1kg
  • Dual Grip Medicine Ball
  • 2 lb medicijnbal
  • 100 Lb Slam Ball