Huis > Nieuws > Inhoud

Hij kan honkbal spelen op 3-jarige leeftijd

- Mar 26, 2018 -

 

Volgens de Britse 'Daily Mail' meldde de Verenigde Staten, een driejarig jongetje genaamd Eli Elsfleth aandacht, oefende hij het spelen van honkbal vanaf de leeftijd van een, en nu zelfs meer behendig dan de meeste volwassenen.

This baby is awesome! He can play baseball at 3 years old.jpg

Het talent van het kind is geweldig, erg betrokken bij het honkbal

 

Het is duidelijk dat Eli net leerde lopen wanneer hij speelgoedhonkbalknuppels begon te spelen, bijna elke bal moet. In het begin oefent Eli alleen vast punt-shots, en nu gooien de ouders de ballen om de batting-oefening met hem te doen. Naarmate de moeilijkheidsgraad van de beoefening toeneemt, stijgt ook zijn honkbalniveau.

 

Eli is dol op honkbal spelen, hij bood zich elke dag aan om zijn ouders te vragen mee te gaan doen met batting. Eli was vaak boos door het onderbroken oefenen vanwege eten. Bovendien vroeg Little Eli ook vaak aan mama en papa wanneer hij honkbal kon spelen met middelbare scholieren.

 

Kinderen zijn dol op honkbal spelen kunnen worden beïnvloed door hun ouders

Eli die een baseballcadeau speelt, kan afkomstig zijn van de ouders van het genetisch materiaal. Naar verluidt is Eli's vader een honkbalspeler, terwijl haar moeder een cheerleader- en gymnastiekteam was tijdens haar hbo-studies.

 

Eli's ouders zeiden dat ze Eli zouden meenemen om een echt honkbalwedstrijd te zien. Ze denken dat Eli de game begrijpt en het plezier begrijpt.

 

Ontdek talent, ontwikkel en beoefen

Talent is belangrijk, maar alleen talent is niet genoeg. Na het vinden van talent hebt u zorgvuldige zorg en training nodig om betere resultaten te bereiken. Kinderen groeien elke dag en de kracht neemt elke dag toe, dus verschillende stadia vereisen verschillende oefenballen.

Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. is gespecialiseerd in het produceren van honkbal- en softbaltrainingsballen van zacht PVC, zoals wiffle ball (hole ball), holle bal, verzwaarde honkbal en softbal, enz., Kan honkballers helpen om hun vaardigheidstraining te versterken, of interesse ontwikkelen in honkbal.

Naast de verschillende honkbal / softbaltrainingsballen zoals hierboven, omvatten de belangrijkste producten van Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. ook medicinale ballen van PVC en rubber, opblaasbare jagers van pvc, rubberen yogamatten, enzovoort. Alle producten zijn milieuvriendelijk en EU-normen, van zeer hoge kwaliteit, zijn door veel professionele klanten goedgekeurd en geprezen.

PVC Weighted Baseball & Softball.jpg

-------------------------------------------------- ---------------------------------------

PVC-gewogen honkbal en softbal   |   Gewicht medicijnballen   |   Boot fenders   |   Rubberen yogamat   Geleverd door

Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd.

--- True fabriek van PVC en Rubber fitness producten, met professionele technologie, beste prijs en service.

Bezoek onze website voor meer informatie: www.honfonfitness.com

Tel: + 86-510-68372677 |   Mobile & WhatsApp & Wechat: + 86-17501529158

E-mail: info@honfonfitness.com & alex_honfon@126.com

Gerelateerd nieuws

Verwante producten