Huis > Nieuws > Inhoud

Het aanpassen van uw honkbal opleiding meer geschikt is voor uw opleidingsdoeleinden

- Apr 18, 2018 -


Hallo! Dit is Alex van Wuxi Honfon Sport & Fitness. In het vorige artikel, introduceerde ik hetGroothandel honkbal praktijk ballenop het gebied van materiaal en structuur. Ik denk dat je een grondige kennis van de kenmerken en de beginselen van dit zand ballen voor honkbal hebt, en u kan zelfs willen proberen deze goedkope zware honkballen. Maar als u meer voorwaarden voor honkbal training heeft u willen eerst lezen van mijn artikel.

 cheap Heavy Baseballs.jpgwholesale Practice Baseballs.jpg

Eerst praten we over de kleur van goedkope honkbal Training ballen. Zoals ik in mijn vorige artikel, de schil vanGroothandel honkbal Training ballenPVC is. Het kan worden gemaakt in vele kleuren, en de kleurrijke kleuren het aantrekkelijker maken. Maar van de gebruiker en het milieu, kleur heeft andere betekenissen. Bijvoorbeeld: als de gebruiker een kleurenblind, hij kan kiezen voor de kleur die aandacht trekken kan. Een ander voorbeeld: We kunnen gebruiken meer prominente rode ballen of oranje ballen in bruin locaties. Dan moet je kan vragen: welke kleur bal moeten we gebruiken bij nacht, witte bal? Ja, witte bal, maar u hebt slechts helft gelijk. We kunnen de zand honkballen lichtgevende, laat het schitteren in het donker! Klinkt cool? Bovendien, kunt we ook enkele andere kleuren toevoegen aan het materiaal om het effect van wolken; of sommige pailletten zodat het "blingbling" toe te voegen.

 luminous PVC ball.jpg

cloudy style.jpg

PVC inflatable glitter ball.jpg

Naast de kleur zijn de fysieke eigenschappen van PVC ook verstelbaar. De meest voorkomende is de flexibiliteit van de groothandel praktijk honkballen wijzigen door de hardheid van het PVC aan te passen. Natuurlijk kunt u ook te verhogen of verlagen van de dikte van de shell of blazen de bal om de flexibiliteit te verhogen. Echter, vergroten of verkleinen van de dikte van de schelp is van invloed op de kwaliteit en de kosten, en er is een grens aan de inflatie (teveel kosten kan leiden tot de goedkope praktijk honkballente vervormen). Als er een hogere vraag voor de flexibiliteit van de goedkope zand ballen voor honkbal, is er geen oplossing? Ja! We kunnen sommige wijzigingen de grondstof wordt verwerkt zodat de shell kan schuimende effect heeft. Net als de "BOOST" schoenen die je draagt, vergroten de kleine bellen binnen de elasticiteit en de veerkracht aanzienlijk!

 foam PVC ball shell.jpg

Met betrekking tot de aanpassing van het gewicht van de gewogen honkballen te koop, momenteel alleen door aanpassing van de deel, de deeltjesgrootte en de hoeveelheid zand. Bijvoorbeeld: als u wilt dat degoedkope gewogen honkballenom te injecteren meer zand, ondertussen het gewicht niet verandert, zullen wij gebruiken ijzeren zand of natuurlijke zand van grotere deeltjesgrootte. Als u geïnteresseerd in meer lege ruimte voor de goedkope honkbal zware ballen bent, gebruiken we meer delicate ijzeren zand.


De laatstgenoemde, als u het uiterlijk van het zand ballen voor Baseball te koop wilt, zoals reliëf van uw LOGO of reliëf sommige patronen wijzigen. Er is slechts één methode is om nieuwe mallen, die een enorme kosten (meestal ongeveer 10.000 dollars van de V.S.).

molded ball texture.JPGcustomized ball appearance.jpg 

----------------------------------------------------------------------------

Talent is belangrijk, maar talent alleen is niet genoeg. Na het vinden van talent, moet u voorzichtig zijn zorg en opleiding met het oog op betere resultaten. Kinderen groeien elke dag en kracht stijgt elke dag, dus verschillende stadia verschillende praktijk ballen vereisen.

AlsHonkbal praktijk ballen leveranciers,Wuxi Honfon Sport & Fitness Co., Ltd. helpen honkbalspelers te versterken vaardigheidstraining, of ontwikkel interesse in honkbal. Naast de verschillende honkbal / softbal opleiding ballen zoals hierboven, de belangrijkste producten van Wuxi Honfon Sport & Fitness Co., Ltd. omvatten ook PVC en rubber medicine ballen, PVC opblaasbare jacht spatborden, rubber yoga matten, enzovoort. Alle producten zijn milieuvriendelijk en EU-normen, van zeer hoge kwaliteit, hebben goedgekeurd en door een heleboel professionele klanten geprezen.

-----------------------------------------------------------------------------------------

PVC gewogen honkbal & softbal | Gewicht geneeskunde ballen | Spatborden boot | Rubberen Yoga Mat kopen van Wuxi Honfon Sport & Fitness Co., Ltd.

---Waar fabriek van PVC en Rubber producten van de fitness, met professionele technologie, beste prijs en service.

Tel: +86-510-68372677 | Mobiele & WhatsApp & Wechat: +86-17501529158

E-mail: sales@honfonfitness.com & alex_honfon@126.com


Gerelateerd nieuws

Verwante producten

  • Batting oefenballen
  • Gewogen Batting Practice ballen
  • Oefenbal met zand
  • 8kg Medicine Ball
  • 20 Lb Slam Ball
  • Jacht fenders