Huis > Nieuws > Inhoud

Enkele suggesties over het kopen van honkbal trainingsballen

- May 07, 2018 -

Hallo dit is Alex van Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. In het vorige artikel heb ik je een aantal vragen over het kopen van goedkope honkbaltrainingsballen verteld, omdat deze vragen vaak door veel geïnteresseerde klanten werden gesteld. De gedetailleerde uitleg kan de klant handiger maken en de productievereisten van onze goedkope Weighted Training Baseballs beter begrijpen dan het verspreide antwoord, en een aantal misverstanden voorkomen en veel tijd en moeite besparen. Uiteraard vragen we u naast deze vragen nog steeds om uw vraag per e-mail met gedetailleerde informatie.

 

Om onze klanten in staat te stellen onze Wholesale Practice Baseballs en services beter te ervaren, geven we, op basis van onze kennis en die van andere klanten, enkele suggesties voor het kopen van gewogen baseballs als volgt:

 

cheap Weighted Training Baseballs.jpg


1. Grootte

Over het algemeen is de grootte van de groothandel honkbal oefenballen vergelijkbaar met honkbal voor handgevoel, het is ongeveer 7,4 cm in diameter (9 "omtrek) .Als het wordt gebruikt als groothandel Softball oefenballen, is het ongeveer 9,7 cm in diameter (12" omtrek ). Natuurlijk kunnen we ook goedkope oefenhonkballen van een aantal speciale maten maken. Bijvoorbeeld, de kleinste maat van de Baseball Training Balls te koop is 4,5 cm (5,5 "omtrek), en de grootste is 12 cm diameter (15" omtrek). Rekening houdend met de algemene marktvraag, raden we aan dat klanten zandballen van 7,4 cm voor honkbal kopen.

 

Baseball Training Balls for sale.jpg


2. Gewicht

Het gewicht van de goedkope gewogen honkballen kan worden aangepast aan de eisen van de klant (kogelschaalgewicht en zandgewicht). En normaal is het gewicht van de schaal gebaseerd op de dikte van de schaal op ongeveer. 3 mm. De maatstaf van de klant voor het gewicht van de Sand Baseballs is meer gebaseerd op de hoeveelheid zand. Het populaire gewicht van een goedkope Sand Baseballs met een diameter van 7,4 cm is bijvoorbeeld 420 g, en het populaire gewicht van een goedkope zware baseballs met een diameter van 9,7 cm is 600 g.

 

3. Kleur

Als ik de klant was, wil ik absoluut de goedkope Sand Balls For Baseball kopen in veel verschillende kleuren, om consumenten met verschillende behoeften aan te trekken. Maar zoals ik al zei in mijn vorige artikel, onze per productie heeft zijn minimale vereiste. Om per kleur Sand Baseballs te koop te produceren, moet een bepaalde hoeveelheid materiaal worden gebruikt. Als er te weinig goedkope honkbal zware ballen worden geproduceerd, dan is de rest van het materiaal verspild en zijn de kosten per bal natuurlijk veel groter. Dus in het algemeen raden we klanten aan populaire kleuren te kiezen, zoals oranje, geel, rood, enz. Natuurlijk, als je veel Sand Balls For Baseball koopt (bijvoorbeeld meer dan 2.000 stuks van elke kleur), is elke kleur niet probleem.

 

wholesale Practice Baseballs.jpg


-------------------------------------------------- --------------------------

Talent is belangrijk, maar alleen talent is niet genoeg. Na het vinden van talent hebt u zorgvuldige zorg en training nodig om betere resultaten te bereiken. Kinderen groeien elke dag en de kracht neemt elke dag toe, dus verschillende stadia vereisen verschillende oefenballen.

Als gewogen ballen voor softbalfabriek, helpt Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. honkbalspelers om hun vaardigheidstraining te versterken of interesse in honkbal te ontwikkelen. Naast de verschillende honkbal / softbaltrainingsballen zoals hierboven, omvatten de belangrijkste producten van Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. ook medicinale ballen van PVC en rubber, opblaasbare jagers van pvc, rubberen yogamatten, enzovoort. Alle producten zijn milieuvriendelijk en EU-normen, van zeer hoge kwaliteit, zijn door veel professionele klanten goedgekeurd en geprezen.

-------------------------------------------------- ---------------------------------------

PVC-gewogen honkbal en softbal | Gewicht medicijnballen | Boot fenders | Rubberen yogamat geleverd door Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd.

--- True fabriek van PVC en Rubber fitness producten, met professionele technologie, beste prijs en service.

Tel: + 86-510-68372677 | Mobile & WhatsApp & Wechat: + 86-17501529158

E-mail: sales@honfonfitness.com & alex_honfon@126.com


Gerelateerd nieuws

Verwante producten

  • Softbal Training ballen
  • Gewogen ballen voor honkbal
  • Slam Ball
  • Dual Grip Medicine Ball
  • Medicijnbal van 100 Lb
  • Rubberen Yoga Mat