Huis > Nieuws > Inhoud

Praten over het onderhoud van PVC boot Fender

- May 11, 2018 -

Hoewel veel vrienden komen zelden in contact met de schepen in hun dagelijks leven, voor enkele vrienden die vertrouwd met schepen en jachten zijn, hebben zij veel kennis over het vervoer van schepen. Tijdens het transport van het schip, moeten we gebruiken deGroothandel opblaasbare boot spatborden om botsingen te vermijden met andere schepen tijdens docking of rijden. Wanneer we de groothandel Pvc boot spatborden gebruiken, moeten we ook uitvoeren passend onderhoudswerk om ervoor te zorgen dat deze groothandel Black boot spatborden kwaliteit van gebruik.

 

Pvc Boat Fenders for sale.jpg


De fender boot strikt regelt het gebruik van druk en mag niet meer bedragen dan de bedrijfsdruk. Moet er geen scherpe en uitstekende harde voorwerpen op het oppervlak van deGroothandel boot spatbordenom te voorkomen dat het de boot fender piercing. Probeer te voorkomen dat de groothandel boot Fender Bumpers draaien in de lengte richting. Nadat de groothandel jacht spatborden is opgepompt, moet de belasting gevolgen worden voorkomen. Wanneer het schip naar pier, begint wanneer de hijs boot fender heeft de romp opgetild, verwijderen van allermeest naar de pieren en vul de tumbling boot fender.

 

Als er 1-2 pieren op dit moment, wanneer ingedrukt, de inwendige druk van het spatbord boot moet worden aangepast, zodat de boot wordt bewogen om te verwijderen van het hout, en het is niet mogelijk om een hand te verslaan de pier. Anders, degoedkope Pvc boot spatbordenkunnen worden beïnvloed door het gewicht van de boot. Als het boot proces met het botst, maakt het een schok wanneer de goedkope zwarte boot spatborden breekt. Voor lange termijn hergebruik, moeten onbelast inflatie proeven worden uitgevoerd. Tijdens het experiment moeten de inspecteurs uit de buurt van de goedkope ronde spatborden van de boot voor 3 meter worden gehouden.

 

cheap Pvc Boat Fenders.jpg


Veel vrienden veel aandacht besteden aan de kwaliteit van de groothandel opblaasbare spatborden bij de aankoop van het, maar verwaarlozen de onderhoudswerkzaamheden tijdens het gebruik ervan. Na een lange tijd, zal het leiden tot schade aan dePVC boot spatborden te koopen verzending risico veroorzaken. Dus moeten we altijd aandacht besteden aan het onderhoud van deze goedkope opblaasbare boot spatborden, te verlengen van de gebruiksduur.

 

wholesale Inflatable Boat Fenders.jpg


-------------------------------------------------

Wuxi Honfon Sport & Fitness Co., Ltd. is gespecialiseerd in het produceren van rubber en PVC-producten, en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het maken en exporteren van PVC opblaasbare fenders voor VS, Europese en Japanse klanten. De spatborden zijn van zeer hoge kwaliteit en krijgen de goedkeuring van de eindafnemers.

AlsPVC boot spatborden leveranciers, Wuxi Honfon Sport & Fitness Co., Ltd. produceren ook zachte PVC honkbal en Softbal opleiding ballen, zoals wiffle bal (gat bal), holle bal, gewogen honkbal en Softbal, yoga ballen, PVC en rubber medicine ballen, yoga Rubbermatten, enzovoort. Alle producten hebben zijn ecologisch vriendelijke en EU-normen, en goedgekeurd en door een heleboel professionele klanten geprezen.

-----------------------------------------------------------------------------------------

PVC gewogen honkbal & softbal | Gewicht geneeskunde ballen | Spatborden boot | Rubberen Yoga Mat kopen van Wuxi Honfon Sport & Fitness Co., Ltd.

---Waar fabriek van PVC en Rubber producten van de fitness, met professionele technologie, beste prijs en service.

Tel: +86-510-68372677 | Mobiele & WhatsApp & Wechat: +86-17501529158

E-mail: sales@honfonfitness.com & alex_honfon@126.com


Gerelateerd nieuws

Verwante producten

  • Gewogen softballen voor pitchen
  • Honkbal Wiffle ballen
  • Gym Gewicht Bal
  • 8kg Medicine Ball
  • 4 Lb Medicine Ball
  • 15 Lb Medicine Ball