Huis > Nieuws > Inhoud

De voordelen van groothandel opblaasbare fenders

- May 02, 2018 -

1, wat is de groothandel opblaasbare fenders?

Bootspatbord is een toonaangevend maritiem antibotsingsapparaat. Het is gemaakt van zacht, milieuvriendelijk, corrosiebestendig PVC dat samengeperste lucht bevat die als een beschermend medium op het wateroppervlak drijft. Daarom worden de opblaasbare Inflatable Boat Fenders gebruikt als een belangrijk beschermend medium om botsingen te voorkomen bij het overbrengen van werk en afmeerhandelingen. De groothandel Small Boat Fenders absorbeert veel energie en vermindert de druk van de unit op het oppervlak van de boot. Dit voordeel maakt de wholesale Pvc Boat Fenders een ideaal apparaat voor scheepsbeveiliging en wordt veel gebruikt in jachten, cruiseschepen, bulkcarriers, drijvende constructies, havens en terminals.

 

wholesale Yacht Fenders.jpg


2, de voordelen van boot fender

1. De installatie is eenvoudig en draagbaar. In elk schip wordt elk watergebied niet beïnvloed door het getij en de grootte van het schip.

2. Het absorbeert grote impactkrachten en heeft een lage reactiekracht, om ervoor te zorgen dat noch schade aan de romp noch schade aan de walwand optreedt. De fysieke kenmerken van de groothandel Black Boat Fenders tijdens gebruik kunnen garanderen dat er geen ernstige botsingen zullen optreden op het moment van beachen.

3, veerkracht is goed, groothandel Yacht Fenders zal niet worden vervormd als gevolg van stress na te zijn geladen, kunnen goedkope Pvc Boat Fenders worden hersteld tot meer dan 95% direct na te zijn geperst en snel terug te keren naar zijn oorspronkelijke vorm.

 

wholesale Black Boat Fenders.jpg


-------------------------------------------------

Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. is gespecialiseerd in het produceren van rubber- en PVC-producten en heeft meer dan 10 jaar ervaring met het maken en exporteren van PVC opblaasbare spatborden voor Amerikaanse, Europese en Japanse klanten. De spatborden zijn van zeer hoge kwaliteit en krijgen de goedkeuring van de eindklanten.

Als Pvc Boat Fenders-fabrikanten produceren Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. ook zachte PVC-ballen voor het baseball- en softbaltrainen, zoals wiffle ball (hole ball), holle bal, verzwaarde honkbal en softbal, yogaballen, PVC en rubberen medicijnen ballen, rubberen yogamatten en ga zo maar door. Alle producten zijn milieuvriendelijk en EU-normen, en zijn door veel professionele klanten goedgekeurd en geprezen.

wholesale Pvc Boat Fenders.jpg

-------------------------------------------------- ---------------------------------------

PVC-gewogen honkbal en softbal | Gewicht medicijnballen | Boot fenders | Rubberen yogamat geleverd door Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd.

--- True fabriek van PVC en Rubber fitness producten, met professionele technologie, beste prijs en service.

Tel: + 86-510-68372677 | Mobile & WhatsApp & Wechat: + 86-17501529158

E-mail: sales@honfonfitness.com & alex_honfon@126.com


Gerelateerd nieuws

Verwante producten

  • Oefen honkballen
  • Gewogen slagballen
  • Medicijnbal met handvatten
  • Rubber medicijnbal
  • Gym Gewicht Bal
  • Jacht fenders