Huis > Nieuws > Inhoud

Train je explosieve kracht met twee medicijnbal-acties

- Apr 27, 2018 -

Met toenemende leeftijd is explosiviteit de eerste motoriek die volwassenen verliezen. Het spelen van groothandel Rubber Medicine Ball helpt ons centraal zenuwstelsel om coördinatie en proprioceptie vast te stellen, terwijl het leert hoe snel en krachtige spiervezels rekken en samentrekken. We moeten spieren uitrekken en samentrekken om explosieve kracht te bouwen en te behouden.

 

De medicijnbal is een van de zeer effectieve hulpmiddelen voor het construeren van de explosieve kracht. De in de groothandel gewogen medicijnbal stelt ons in staat om de explosiviteit van de elementaire functionele beweging en de beweging speciale actie te vergroten. We kunnen groothandel 3kg Medicine Ball gebruiken om allerlei trainingen te doen voor gooien en slaan. Tegelijkertijd is de training van medicijnballen erg interessant en verandert ze voortdurend. Bovendien is de Crossfit Medicine Ball voor de groothandel veilig, gemakkelijk te begrijpen, niet zo moeilijk als het Olympische gewichtheffen. Bijna iedereen kan een baltraining volgen.

Laten we vandaag 2 klassieke medicijnbaltrainingsoefeningen introduceren om je te helpen de explosieve kracht van de bovenste ledematen en onderste ledematen te ontwikkelen!

 

wholesale Soft Medicine Ball.JPG


Actie 1: bal gooien

1. Kies een medicijnbal van geschikt gewicht. Een groothandel Soft Medicine Ball zal beter zijn.

2. Kies een muur die hoog genoeg is. Het is beter om een marker op de muur te hebben

3. Actieproces: knielen - opstaan - homeopathisch medicijnbal gooien

De basis voor het gooien van de bal is een diepe lichaamsbeweging! Overdracht van de kracht van de grond naar de handen, de drie gewrichten tegelijkertijd hurken en uitbarsten op hetzelfde moment, en neem de goedkope Rubber Medicine Ball op! Dan, wanneer de medicijnbal valt, klapt het en slaat de elastische potentiële energie (strekreflex) op en dan strekken de drie gewrichten (heup + knieën + enkel) zich naar boven uit!

Opmerking: in de actie moeten we letten op het behoud van een goede wervelkolom lichaamslijn, kont terug, gebruik het been, de kracht van de billen ogenblikkelijke geleiding, de hele actie in één keer! Probeer de medicijnbal tot de snelste te werpen! Het wordt aanbevolen dat beginners geen te zware bal gebruiken, zoals een 30 Lb Medicine Ball voor training, en niet de kwaliteit van beweging opofferen bij het nastreven van snelheid!

 

wholesale Crossfit Medicine Ball.jpg


Actie 2: Ball-bench-pers voor explosieve geneeskunde

Dit is een zeer goede basisworpactie die je leert om in een extreem snel tempo op te duwen en op te tillen. Het beheersen van de groothandel Medicine Ball is het meest cruciale onderdeel. Om veel vermogen te genereren, moet je veel werk aankunnen, een goede grond op de grond houden en de bal explosief lanceren.

Voorbereiding: Kies een medicijnbal van 4kg en train met je partner!

Actieproces: lig op de grond, armen recht omhoog, laat de metgezel de goedkope Soft Medicine Ball uit de verticale richting plaatsen en trek de bal dan terug naar de borst, en trek dan snel de arm volledig uit, laat de bal loslaten. Herhaalde acties

 

wholesale Rubber Medicine Ball.jpg


Wees gezond en verkeren ook in een betere conditie! Laten we handige fitness doen

Gezond is belangrijk, maar alleen gezond is niet genoeg. Als je aantrekkelijk wilt zijn, heb je zorgvuldige zorg en training nodig om een beter figuur te bereiken. Verschillende mensen hebben een ander lichaam en kracht, dus verschillende stadia vereisen verschillende fitnessballen.

Als gewogen medicijnbal fabrikanten met 15 jaar ervaring, helpt Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. mensen om hun lichaam te versterken en gezond te zijn, of geïnteresseerd te zijn in fitness.

Naast de verschillende slamballen, medicijnballen, omvatten de belangrijkste producten van Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. ook soft-PVC baseball- en softbaltrainingsballen, zoals wiffle ball (hole ball), holle bal, verzwaarde baseball en softbal, yoga ballen, PVC opblaasbare jacht spatborden, rubber yoga matten en ga zo maar door. Alle producten zijn milieuvriendelijk en EU-normen, van zeer hoge kwaliteit, zijn door veel professionele klanten goedgekeurd en geprezen.

-------------------------------------------------- ---------------------------------------

PVC-gewogen honkbal en softbal | Gewicht medicijnballen | Boot fenders | Rubberen yogamat geleverd door Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd.

--- True fabriek van PVC en Rubber fitness producten, met professionele technologie, beste prijs en service.

Tel: + 86-510-68372677 | Mobile & WhatsApp & Wechat: + 86-17501529158

E-mail: sales@honfonfitness.com & alex_honfon@126.com


Gerelateerd nieuws

Verwante producten

  • Medicijnbal 4kg
  • Groot medicijnbal
  • Crossfit Medicine Ball
  • Boot Fender Bumpers
  • Kleine boot spatborden
  • Jacht fenders