Huis > Nieuws > Inhoud

Wat is medicijnbal? Hoe ziet het eruit? Waarvoor wordt het gebruikt?

- Apr 13, 2018 -

Waarom heet het " medicijnbal " in plaats van "zware bal" of "oefenbal"?

Wanneer oude Griekse krijgers werden getraind, zouden ze stenen of zware metalen in ballen veranderen en dopingpoeder op de ballen en oppervlakken aanbrengen. Op het moment van gooien wordt er poeder in de lucht uitgestoten, waardoor de soldaten in een opgewonden toestand kunnen trainen.

Waarvoor gebruikte het huidige medicijnbal?

A. Oefen- en revalidatieoefeningen

Medcine Ball en resistance ball zijn gemakkelijk in de war. In feite worden groothandel Medicine Balls vaker gebruikt bij de behandeling van postoperatieve revalidatie van arm en schouders en andere ledematen. De belangrijkste trainingslocatie is de armspieren en de onderste plaat, die een grote rol spelen in de sportgeneeskunde.

B. Fitness en body sculpting

Zonder gebruik te maken van extra fitnessapparatuur, kan het doen van groothandel Weight Ball oefening uw spieren ook een effectieve stevigheid en body sculpting effect geven. Het trainingseffect kan bijvoorbeeld ook worden bereikt door twee mensen die face-to-face spelen of door back-to-back spelen. Naast het gebruik van bekende honkbalspelers voor revalidatie, worden golfers ook gebruikt om de groothandel Crossfit Medicine Ball op te warmen.

Hoe ziet het medicijnbal eruit?

1. rubberen medicijnbal zonder handvat: de meest voorkomende groothandel Rubber medicijnbal . Verschillende oppervlaktestructuren kunnen worden gemaakt op basis van de eigenschappen van het rubber en de verschillende mallen. Kleuren en afdrukken zijn ook rijk en gevarieerd. Het gewichtsbereik is meestal 2LB tot 30LB. De volgende zijn gemeenschappelijke ontwerpen:

P6240190.JPG


2. PVC-zandgeneeskunde-bal zonder handvat: ook bekend als niet-stuiterende medicijnbal . Het bestaat uit opblaasbare PVC-schaal en zand binnenin om het gewicht te verhogen. Betere duurzaamheid dan rubberen med-ball en het gewichtsbereik is erg groot (4LB ~ 150LB)

P3070620.JPG


3. Medicijnbal met dubbele grip: over het algemeen gemaakt van rubber, is het gewichtsbereik gewoonlijk 6LB tot 20LB

medicine_ball_with_handle.jpg


4. groothandel Medicine Ball With Rope: ook bekend als tornado-bal. In feite is het gemaakt door ponsen van gaten in de greeploze rubber medicijnbal en bind vervolgens een touw. Echter, voor dit ponsen zijn professionals nodig om te kunnen werken, anders is het gemakkelijk om de bal te laten barsten en dit heeft invloed op het gebruik. Het gewichtsbereik is meestal 2LB tot 30LB.

tornado ball.JPG

De trainingsvormen van medicijnbal: kerntraining, explosieve krachttraining (single burst, continuous burst), warming-up voor training, fysieke fitheidstraining, vent gebruik, Crossfit, MMA mixed fighting enzovoort.

De meeste mensen denken aan Heavy Medicine Ball in de groothandel als 'training voor kernspiergroepen'. In feite is het explosieve krachttraining hetzelfde als het Olympische gewichtheffen en verbeterde training. De medicijnbal is een geweldig hulpmiddel voor het vertragen van het trainingstraject van de Rotator, explosie van het bovenlichaam, barstkracht van het lichaam en rotatie van de romp. De meeste spieratleten geloven dat hoe zwaarder hoe beter, maar de sleutel tot medicinale baltraining is "Velocity". Als een atleet moeite heeft om een medicijnbal te gooien, betekent dit dat de medicijnbal te zwaar is. Voor beginners is een lichtere medicijnbal beter.

------------------------------

Wees gezond en verkeren ook in een betere conditie! Laten we handige fitness doen

Gezond is belangrijk, maar alleen gezond is niet genoeg. Als je aantrekkelijk wilt zijn, heb je zorgvuldige zorg en training nodig om een beter figuur te bereiken. Verschillende mensen hebben een ander lichaam en kracht, dus verschillende stadia vereisen verschillende fitnessballen.

Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. is gespecialiseerd in het produceren van PVC-slamballen, rubberen medicijnballen, verzwaarde ballen, enzovoort. Wij helpen mensen om hun lichaam te versterken en gezond te zijn, of geïnteresseerd te zijn in fitness.

Naast de verschillende slam-ballen, medicijnballen en gewichtballen zoals hierboven, omvatten de belangrijkste producten van Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. ook soft-PVC baseball- en softbaltrainingsballen, zoals wiffle ball (hole ball), hollow bal, verzwaarde honkbal en softbal, yoga ballen, PVC opblaasbare jachten fenders, rubberen yogamatten en ga zo maar door. Alle producten zijn milieuvriendelijk en EU-normen van zeer hoge kwaliteit zijn door veel professionele klanten goedgekeurd en geprezen.

-------------------------------------------------- ---------------------------------------

PVC-gewogen honkbal en softbal | Gewicht medicijnballen | Boot fenders | Rubberen yogamat geleverd door Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd.

--- True fabriek van PVC en Rubber fitness producten, met professionele technologie, beste prijs en service.

Tel: + 86-510-68372677 | Mobile & WhatsApp & Wechat: + 86-17501529158

E-mail: sales@honfonfitness.com & alex_honfon@126.com


Gerelateerd nieuws

Verwante producten