Huis > Nieuws > Inhoud

Waarom zijn veel schepen uitgerust met Boat Fenders?

- Apr 09, 2018 -

Bij de feitelijke werking van het schip zijn een aantal koppelingsgedragingen nodig om het transport en het aankoppelen te vergemakkelijken. Het schip zal echter onvermijdelijk tijdens het aanmeerproces enige aanvaringsschade oplopen. Als er geen buffermedium en beschermende maatregelen zijn, veroorzaakt dit grote schade aan de romp. Daarom is het voor het beschermen van de veiligheid van schepen en het verlengen van de levensduur van schepen noodzakelijk om onze schepen uit te rusten met boeiboorden als belangrijke beschermingsvoorzieningen om de impact van de schepen te bufferen. Wat zijn de voordelen van opblaasbare spatborden ?

inflatable boat fenders.jpg

De voordelen van de opblaasbare spatborden zijn talrijk. In de dokken, havens en andere plaatsen zien we vaak schepen uitgerust met een cirkel van dokboei als belangrijkste apparaat om de veiligheid van schepen te beschermen. Er zijn veel redenen voor het veilig aanleggen van een schip. Het is niet vanwege de beste controle van de rompsnelheid (vanwege waterstroming en andere redenen, het botsingsvrije gedrag kan niet volledig worden vermeden), maar eerder de regeling van de optimale snelheid om een relatief kleine botsing te veroorzaken. Natuurlijk kan zelfs een kleine botsing het uiterlijk van de romp nog steeds schaden, maar een schip uitgerust met spatborden voor boten kan zo'n situatie zo goed mogelijk voorkomen. De boei van de boot kan ervoor zorgen dat veel rompbotsingen doeltreffend kunnen worden beschermd.

pvc boat fenders.jpg

De opblaasbare spatborden van pvc hebben de voordelen van een eenvoudige installatie en bediening. In het eigenlijke aanvraagproces hoeft u zich geen zorgen te maken over het probleem van de rompbotsing. Het is alleen nodig om het apparaat te installeren met eenvoudige en enkele stappen om het probleem op te lossen. In dergelijke omstandigheden zijn veel casco's begonnen de voordelen van het gebruik van de fenderboei op te merken, niet alleen omdat de installatie relatief eenvoudig en gemakkelijk is, maar ook niet veel kosten met zich meebrengt voor specifiek onderhoud. Voor de kwaliteit van de jachtfenders kan deze gedurende een zeer lange tijd worden gebruikt.

Vanwege dit, kiezen veel mensen zwarte boot spatborden wanneer ze lange afstanden varen, wat indirect leidt tot de snelle ontwikkeling van de scheepsbouwindustrie.

round boat fenders.jpg

Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. is gespecialiseerd in het produceren van rubber- en PVC-producten en heeft meer dan 10 jaar ervaring met het maken en exporteren van opblaasbare spatborden van PVC voor Amerikaanse, Europese en Japanse klanten. De spatborden zijn van zeer hoge kwaliteit en krijgen de goedkeuring van de eindklanten.

Naast de PVC spatborden, zoals hierboven, omvatten de belangrijkste producten van Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd. ook zachte PVC honkbal- en softbaltrainingsballen, zoals wiffle ball (hole ball), holle bal, verzwaarde honkbal en softbal, yoga ballen, PVC en rubber geneeskunde ballen, rubber yoga matten enzovoort. Alle producten zijn milieuvriendelijk en EU-normen, en zijn door veel professionele klanten goedgekeurd en geprezen.

-------------------------------------------------- ---------------------------------------

PVC-gewogen honkbal en softbal | Gewicht medicijnballen | Boot fenders | Rubberen yogamat geleverd door Wuxi Honfon Sports & Fitness Co., Ltd.

--- True fabriek van PVC en Rubber fitness producten, met professionele technologie, beste prijs en service.

Tel: + 86-510-68372677 | Mobile & WhatsApp & Wechat: + 86-17501529158

E-mail: sales@honfonfitness.com & alex_honfon@126.com

Bezoek onze website voor meer informatie: www.honfonfitness.com

Gerelateerd nieuws

Verwante producten